MnIrek Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 WitamPostanowiłem założyć nowy wątek gdyż starszy już przekroczył ponad 300 wpisów.Jak większość z nas wie otrzymaliśmy zielone światełko co do wybrania projektu naszej odznaki w tym wątku proszę o wstawienie projektów z których potem w formie głosowania wybierzemy ostateczną wersję.
tyfus Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 a czytałeś ostatni wpis woytasa, w wątku ?http://www.odkrywca.pl/nasza-odznaka,642359.html#642359i o co kaman ?
MnIrek Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 tyfus wiec może podyskutujemy nad sposobem głosowania
MnIrek Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Napisano 4 Grudzień 2009 Dlaczego głosowanie nad metodą głosowania jest takie polskie w naszym kraju zawsze coś musi długo trwać...wiec jaką wybierzemy metodę głosowania w sprawie głosowania nad głosowaniem...
arturborat Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Moim zdaniem dobrze, że admini zamkneli stary wątek,bo robiło się coraz większe zamieszanie. Co do głosowania. Wydaje mi się, ze najszybciej będzie, jesli przez adminów założony zostanie kolejny wątek juz stricte wyborczy" z wklejonymi ponumerwoanymi projektami ze starego i ostrzeżeniem dla harcowników oraz prośbą, żeby tylko podawać numer projektu, na który się głosuje,a dodaktowe teksty i komentarze będą bezlitośnie wycinane. Potrzebny byłby też krótki regulamin. Proponuję taki: jeden nick - jeden głos, głosują tylko ci, co od 2-3? miechów są na forum iwypowiadali się chociaż 10? razy - aby uniknąc działania śpiochów" i podwójnych czy potrójnych tożsamości , termin głosowania (miesiąc?), Mysle, że to by rozwiązało sprawę,Artur
woytas Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Panowie uszanujcie moja decyzje z poprzedniego watku.Bardzo prosze o nie zakladanie kolejnych watkow na temat odznaki.Bardzo prosze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.