saperski Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 Witam wszystkich co byście powiedzieli aby zorganizować nie oficjalne spotkanie (zlot) użytkowników naszgo forum?Organizacja w której jestem (Związek Strzelecki Strzelec") posiada działke wydzierżąwioną od wojska gdzieś w środkowej Polsce i niebędzie problemu z udostępnieniem tej działki na ten zlot. Podczas zlotu można by zorganizować rózne atrakcje takie jak;-zwiedzanie terenu-poszukiwania-strzelnica-wojskowa kuchnia polowa-pamiątki;a)każdy otrzymał by dyplom pamiątkowy uczetsnictwa w zlocieb)naszywki (forum odkrywcy)c)koszulkid)pieczątki-można zorganizować wieczorne ognisko-rano można zrobić apel ku pamięci polskich żonierzy.Co byście powiedzieli aby w lato 2010r zorganizować taki zlot? Czekam na opinie i ewentualnie jakieś propozycje pomocy ponieważ byłoby to sporo pracy ale wszystko sie da.Konakt domnieGG 227446tel kom 517 363 675Pozdrawiam
saperski Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 A był już jakiś? Jeżli był to przepraszam za błąd ale niewiedziałem wtedy o tym.Pozdrawiam
fiskars Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Zlot jak w Chrobrzu,nastawiony na poszukiwania z piszczałką + wykłady,integracja.
saperski Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 No pomysł bardzo ciekawy trzeba tylko zebrać sie w kilka osób i to zorganizować działke na namioty mamy.Pozdrawiam
woytas Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Wg mnie wylamywanie otwartych drzwi - w ciagu przyszlego sezonu bedzie przynajmniej kilkanascie zjazdow w roznych czesciach kraju - w tym przypadku im wiecej nie wyjdzie na lepiej.
saperski Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 Bardzo możliwe tak se tylko pomyślaem żemożna by taki zlot zorganizować.Pozdrawiam
woytas Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Proponuje kontynuowac w tym miejscu - coby nie rozmydlac tematu : http://www.odkrywca.pl/i-zlot-uzytkownikow-forum-odkrywcy-lato-2010,660526.html#660526
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.