Gutek Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 Trafione na carskich pozycjach. Jedyne co przychodzi mi do głowy to jakaś samoróbka licznego znaku. Proszę o sugestie na temat tej blaszki. Napis z blaszki brzmi następująco: IРОСТОВСКI ВАСИЛЬ НАНОВА
Gutek Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 Czy to nie będzie przypadkiem ten pułk? 2-й гренадерский Ростовский Его Императорского Высочества Великого Князя Михаила Александровича полкczy orientuje się ktoś gdzie ten pułk brał udział
bjar_1 Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 A jak połączyłeś ten pułk z tym, co jest wydrapane na blaszce?
Gutek Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 Na blaszce pisze Rostowski (tylko to i" mi się na końcu РОСТОВСКI nie podoba, raczej powinno być и)tylko ten pułk jest z tej miejscowości. Z przodu może być 1 czyli pierwsza rota. Reszta to imię i nazwisko soldata
Pytanie
Gutek
Trafione na carskich pozycjach. Jedyne co przychodzi mi do głowy to jakaś samoróbka licznego znaku. Proszę o sugestie na temat tej blaszki. Napis z blaszki brzmi następująco: IРОСТОВСКI ВАСИЛЬ НАНОВА
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.