Skocz do zawartości

Żelazny krzyż

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Najlepiej porównać z oryginalnymi, tutaj masz parę sztuk w dobrym rozmiarze...
http://www.militariainfo.de/533147967c0a57a01/533147967c0ab6508/04317f99ce0f0c407.html
Napisano
Szczerze mówiąc dalej nie wiem co o nim sądzić, przejrzałem wszystkie fotki z linku, wydaję się że to orginał, ale jeszcze czekam na jakieś odpowiedzi.pozdr
  • 1 year later...
Napisano
ostatnio wylicytowałen na allegro żelazny krzyż i orzełek niemiecki chciałbym wiedzieć co to za wersja i czy orginał
Napisano
witam krzyż wygląda dobrze kolego zbyniek chociaż po tych fotkach to można sobie gdybać krzyż powinien składać się z trzech częsci ramka srebrna i stalowy rdzeń a kółko chyba jest prostowane:-)są jakieś bicia na kółku? za 5zeta nawet za taką kopię by się opłaciło dobry interes zrobiłeś:-)
Napisano
witam ja osobiście trafiłem 3szt.ekII i jedną ek1 z pierwszej wojny i wszystkie były sygnowane ekII na kółeczku u ciebie może to efekt wytarcia?lub niedobicia?lub może poprostu niesygnowany niektóre bicia są naprawde tak słabo widoczne że trzeba niekiedy wytężyć ostro wzrok lub użyć nawet lupy więc dobrze popatrz może coś tam jednak będzie a samo kółko w twoim krzyżu jest aprawiane"więc nie wiadomo nawet czy to od tej sztuki?nie jestem specem od krzyży ale sam krzyżyk wygląda dobrze patrząc na te fotki pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie