konia Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 Mam Pytanie czy ktoś szuka w Tych rejonach? Głównie w lasach w stronę Iławy? Czytałem ostatnio na temat tzw. czarnej drogi" w Samborowie dużo o niej opowiadał mi również mój tata, wujek i dziadek opowiadali że 30 lat temu można tam było zbierać laski dynamitu i różne inne niebezpieczne przedmioty jak grzyby. I mam pytanie jak to jest teraz w tych lasach bo w środę dostanę wykrywacz Proximę i chcę właśnie w tamte strony się udać a nie chcę od razu nie mieć ręki albo nogi?Pozdrawiam Konia Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Jak się obawiasz to nie kop,nikt nie da Ci gwarancji.Zresztą może nie będzie tak źle i urwie Ci od razu tylko mały palec u nogi/ręki.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyniek Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Ale ogólnie okolice Ostródy to miły rejon dla wykrywacza!!! pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
konia Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 A na jakie zbiory mogę się nastawić bo dzisiaj dostałem proximę i idę jakoś w piątek na pierwsze poszukiwania, a dzisiaj byłem u brata na polu i znalazłem tylko 2 puszki po piwie i gwoździa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.