wolff Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 Szukam zdjęć do odbudowy panzerschecka,najbardziej mnie interesują zdjęcia płyty osłonowej.A taj wygląda na razie moja iunia".Za pomoc dziękuję.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Załączam zdjęcie mojej iuni".poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Wolff - zrekonstruuj sobie Offenrohra" ,bedzie łatwiej bo nie miał on tej płyty=osłony.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Wiesz było by łatwiej ale ten ma fragmęt szczerbinki która została wprowadzona w panzerschreku i służyła do celowania do celów ruchomych.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 To urwij tą szczerbinkę... ;) Nie no żartuję ,ja mam Offenrohra" i niestety nie mogę ci pomóc. Może ktoś ma płytę ,to by ci zrysował wygląd i wymiary. Życzę sukcesów w rekonstrukcji!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 bijar mam proźbę czy mógłbyś mi podesłać jakieś fotki swojego?Dziękuję za dobre słowa.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Wolff - fotki wrzucę na forum ,ale to dopiero na tygodniu ,bo 'rurę' mam w garażu.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Wielkie dzięki.Zyczę w 2004r udanych łowów z piszczałką.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 czekaj ,mam jedną słabą fotke tej mojej 'rury'...zaraz wrzucę tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 proszę bardzo - mój offenrohr" :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 Czy morzesz podać mi jego długość.Na zdjęciu wygląda jakoś krucej niż mój?Widzę że jest kompletny.Ładny fant wytargałeś.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=30332&id_forum=0&&sq=schreck&wi=31721#31721 - tutaj są wymiary mojej rury ,to twój wątek. Rura jest pełnowymiarowa raczej :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 bijar zgadza się to mój wątek.Tylko ja staram się zebrać jak najwięcej i dopiero zrobić to jak najlepiej.Mam jeszcze jedną proźbę(sorki że truję)czy mógłbyś mi podesłać na email zdjęcia z tej książki na podstawie której odbudowałeś swojego.Proszępoz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 To stronica z tej książki - na jej podstawie odbudowałem swoją rurkę. W sumie jest to Panzerschreck ,ale różnic dużych w porównaniu do Offenrohra nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 A to okładka tej książki. Pożycz sobie ją od kogoś ,to ci napewno się przyda ,nie mam niestety skanera żeby ci zeskanować tą stronicę ze schreckiem.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 Szukam zdjęć do odbudowy panzerschecka,najbardziej mnie interesują zdjęcia płyty osłonowej.A taj wygląda na razie moja iunia".Za pomoc dziękuję.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 sorki mam problemik z załadowaniem zdjęcia jak coś to podeślę na email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=21865425 prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 dzięki za wszystko.wysłałem do Ciebie mały prezencik za pomoc.Jest to fragmęt książki z pancershreckiem.myślę że się przyda.tylko nie stety jest po niemiecku.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Dzięki za prezencik ,ale chyba nic raczej nie pomogłem ,możliwe że w te wakacje będę miał całego Panzerschrecka" w stanie stodołowym" ,łącznie z płytą... Jakby coś to dam znać.pozdrawiambjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 O.k mam jeszcze jedną książeczkę o offenror ale to raczej pokazówka jak chcesz to podeślę.Tylko znowu niemiecki i to jeszcze gotyk.Jak byś gdzieś dostał skaner to zeskanuj mi tą książkę i podeślij.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Hej Wolff jak by Cię to interesowało to mam gdzieś taką osłonę - lekko pogieta i z dziurą, ale do załatania. Możemy się wymienić. Pisz na priv.pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Jak możesz ,to wyslij to o Offenrohr". Jak tylko dostanę skaner ,to skanuje i wysyłam do ciebie.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 bijar wysłałem powino dojść 32 strony plus okładki.Jak by coś nie doszło to kliknij na priv.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 dzięki.jak ktoś ma jeszcze coś to poproszę.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wolff
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.