Skocz do zawartości
  • 0

Zdjęcia

wolff

Pytanie

Napisano
Szukam zdjęć do odbudowy panzerschecka,najbardziej mnie interesują zdjęcia płyty osłonowej.A taj wygląda na razie moja iunia".Za pomoc dziękuję.poz.wolff

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiesz było by łatwiej ale ten ma fragmęt szczerbinki która została wprowadzona w panzerschreku i służyła do celowania do celów ruchomych.
poz.wolff
Napisano
To urwij tą szczerbinkę... ;) Nie no żartuję ,ja mam Offenrohra" i niestety nie mogę ci pomóc. Może ktoś ma płytę ,to by ci zrysował wygląd i wymiary.
Życzę sukcesów w rekonstrukcji!

pzdr

bjar_1
Napisano
bijar mam proźbę czy mógłbyś mi podesłać jakieś fotki swojego?Dziękuję za dobre słowa.
poz.wolff
Napisano
Czy morzesz podać mi jego długość.Na zdjęciu wygląda jakoś krucej niż mój?
Widzę że jest kompletny.
Ładny fant wytargałeś.
poz.wolff
Napisano
http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=30332&id_forum=0&&sq=schreck&wi=31721#31721 - tutaj są wymiary mojej rury ,to twój wątek. Rura jest pełnowymiarowa raczej :)

pzdr

bjar_1
Napisano
bijar zgadza się to mój wątek.Tylko ja staram się zebrać jak najwięcej i dopiero zrobić to jak najlepiej.
Mam jeszcze jedną proźbę(sorki że truję)czy mógłbyś mi podesłać na email zdjęcia z tej książki na podstawie której odbudowałeś swojego.Proszę
poz.wolff
Napisano

To stronica z tej książki - na jej podstawie odbudowałem swoją rurkę. W sumie jest to Panzerschreck ,ale różnic dużych w porównaniu do Offenrohra nie było...

Napisano

A to okładka tej książki. Pożycz sobie ją od kogoś ,to ci napewno się przyda ,nie mam niestety skanera żeby ci zeskanować tą stronicę ze schreckiem.

pzdr

bjar_1

Napisano
Szukam zdjęć do odbudowy panzerschecka,najbardziej mnie interesują zdjęcia płyty osłonowej.A taj wygląda na razie moja iunia".Za pomoc dziękuję.poz.wolff
Napisano
dzięki za wszystko.wysłałem do Ciebie mały prezencik za pomoc.Jest to fragmęt książki z pancershreckiem.myślę że się przyda.tylko nie stety jest po niemiecku.
poz.wolff
Napisano
Dzięki za prezencik ,ale chyba nic raczej nie pomogłem ,możliwe że w te wakacje będę miał całego Panzerschrecka" w stanie stodołowym" ,łącznie z płytą... Jakby coś to dam znać.

pozdrawiam

bjar_1
Napisano
O.k mam jeszcze jedną książeczkę o offenror ale to raczej pokazówka jak chcesz to podeślę.
Tylko znowu niemiecki i to jeszcze gotyk.
Jak byś gdzieś dostał skaner to zeskanuj mi tą książkę i podeślij.
poz.wolff
Napisano
Hej Wolff jak by Cię to interesowało to mam gdzieś taką osłonę - lekko pogieta i z dziurą, ale do załatania. Możemy się wymienić. Pisz na priv.
pozdrawiam
rorvik
Napisano
bijar wysłałem powino dojść 32 strony plus okładki.Jak by coś nie doszło to kliknij na priv.
poz.wolff

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie