Skocz do zawartości
  • 0

Zdjęcia

wolff

Pytanie

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

To urwij tą szczerbinkę... ;) Nie no żartuję ,ja mam Offenrohra" i niestety nie mogę ci pomóc. Może ktoś ma płytę ,to by ci zrysował wygląd i wymiary.
Życzę sukcesów w rekonstrukcji!

pzdr

bjar_1

http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=30332&id_forum=0&&sq=schreck&wi=31721#31721 - tutaj są wymiary mojej rury ,to twój wątek. Rura jest pełnowymiarowa raczej :)

pzdr

bjar_1

bijar zgadza się to mój wątek.Tylko ja staram się zebrać jak najwięcej i dopiero zrobić to jak najlepiej.
Mam jeszcze jedną proźbę(sorki że truję)czy mógłbyś mi podesłać na email zdjęcia z tej książki na podstawie której odbudowałeś swojego.Proszę
poz.wolff

dzięki za wszystko.wysłałem do Ciebie mały prezencik za pomoc.Jest to fragmęt książki z pancershreckiem.myślę że się przyda.tylko nie stety jest po niemiecku.
poz.wolff

Dzięki za prezencik ,ale chyba nic raczej nie pomogłem ,możliwe że w te wakacje będę miał całego Panzerschrecka" w stanie stodołowym" ,łącznie z płytą... Jakby coś to dam znać.

pozdrawiam

bjar_1

O.k mam jeszcze jedną książeczkę o offenror ale to raczej pokazówka jak chcesz to podeślę.
Tylko znowu niemiecki i to jeszcze gotyk.
Jak byś gdzieś dostał skaner to zeskanuj mi tą książkę i podeślij.
poz.wolff

Hej Wolff jak by Cię to interesowało to mam gdzieś taką osłonę - lekko pogieta i z dziurą, ale do załatania. Możemy się wymienić. Pisz na priv.
pozdrawiam
rorvik

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie