Skocz do zawartości

Proszę o rade

kiero

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam mam zamiar zakupić wykrywacz myślę o ACE 150-250
mam zamiar traktować to jako hobby także nie nastawiam się na konkretne znaleźiska mam fajne lasy w swojej okolicy nie zdeptane jeszcze są tam okopy po czołgach i różne ciekawe miejsca takie jak ziemianki czy niby schrony . Jaki sprzęt polecielibyście mi na takie coś ? nie ukrywam że mogę na to przeznaczyć kwotę do 800zł i nie miałem doczynieńia z takim sprzętem potrzebuje czegoś w miarę dobrego i prostego w obsłudze.
Proszę o rade

dziękuje i Pozdrawiam
Napisano
Witam , polecam Ci ace 250 ( głównie nastawiałem się na kolor - ale przy wiekszych przedmiotach metalowych ace też sobie radzi - znaczy to tyle że przy przedmiotach wielkości chełmu i tak Ci da znać ;) tak samo jak bys znalazł monetke pozdro .
Napisano
jeżeli skorzystasz z forumowej wyszukiwarki, to w wynikach będziesz miał tyle info o ACE250, że starczy ci lektury na kilka wieczorów :)

osobiście polecam - sam mam 250 od ponad roku i jestem zadowolony, ponieważ moim zdaniem, cena jest adekwatna do możliwości.
Jedynie zasięg mógłby być większy, ale no cóż....
Zawsze jest opcja kupna lepszego - za większą kasę

na Alledrogo trafiają się używki z ważną gwarancją za dość przyzwoite ceny

zresztą masz link :

http://www.odkrywca-online.com/search/index.php?sq=ACE+250&ws=txt&id_forum=1&forum=on

-pozdro-
Napisano
mam jeszcze jedno pytanko na temat głębokości jeśli chodzi o ACE np z jakiej głębokości znajdę hełm a z jakiej grosik albo czołg :) ?
Napisano
Po okopach czasami warto chodzić na pinpoincie
(Czasami potrafi zadziwić zasięgiem tylko trzeba się wsłuchać).
PZDR

co to jest pinpoint jestem świeży sorry ?
Napisano
jeżeli chodzi o zasięg, przeczytaj ten wątek :

http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=655724#899005

na Pinpoincie masz większy zasięg i precyzyjnie namierzasz cel

Lokalizacja znaleziska / celu za pośrednictwem
wyświetlacza LCD przy użyciu technologii
Pinpointing"
- cytat z opisu ACE 250

-pozdro-
Napisano
A teraz powaga mam szanse tym znaleźć ******* z powiedzmy 1m?

kolego pomyśl jeszcze raz nim zadasz takie pytanie. Celowo zmieniłem twoją wypowiedź i proszę abyś następnym razem tak nie pisał. Tutaj nie udzielamy takich rad o jaką pytasz. Następny będzie kartonik.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 21:05 18-11-2009
Napisano
dxt wam za rade a jednocześnie przepraszam admina ale chodziło mi o skale znaleziska . A może inny sprzęt w kwocie do 800zeta +- 200 zł ?
Napisano
wielkie dxt ale powiedzcie czy jest sens kupować ACE 250 na okopy po czołgach miejsca po walkach i poletka na których coś się działo znalazłem tzw smętka" na aaallledrogo i wydaje mi się on jest trudniejszy w obsłudze i nie koniecznie lepszy Ale ja fachowcem nie jestem to co ACE 250 czy smętek ???

dzięki pozdrawiam
Napisano
Jeśli to hobby ma być dla Ciebie okazjonalnym wyrwaniem się z domu dla przyjemności, to za podaną kwotę bez dwóch zdań kup nowego ACE 250 i zapomnij o wynalazkach typu smętek.

M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie