kiero Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 witam mam zamiar zakupić wykrywacz myślę o ACE 150-250mam zamiar traktować to jako hobby także nie nastawiam się na konkretne znaleźiska mam fajne lasy w swojej okolicy nie zdeptane jeszcze są tam okopy po czołgach i różne ciekawe miejsca takie jak ziemianki czy niby schrony . Jaki sprzęt polecielibyście mi na takie coś ? nie ukrywam że mogę na to przeznaczyć kwotę do 800zł i nie miałem doczynieńia z takim sprzętem potrzebuje czegoś w miarę dobrego i prostego w obsłudze.Proszę o rade dziękuje i Pozdrawiam
brunogd Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 Witam , polecam Ci ace 250 ( głównie nastawiałem się na kolor - ale przy wiekszych przedmiotach metalowych ace też sobie radzi - znaczy to tyle że przy przedmiotach wielkości chełmu i tak Ci da znać ;) tak samo jak bys znalazł monetke pozdro .
tyfus Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 jeżeli skorzystasz z forumowej wyszukiwarki, to w wynikach będziesz miał tyle info o ACE250, że starczy ci lektury na kilka wieczorów :)osobiście polecam - sam mam 250 od ponad roku i jestem zadowolony, ponieważ moim zdaniem, cena jest adekwatna do możliwości.Jedynie zasięg mógłby być większy, ale no cóż....Zawsze jest opcja kupna lepszego - za większą kasęna Alledrogo trafiają się używki z ważną gwarancją za dość przyzwoite cenyzresztą masz link :http://www.odkrywca-online.com/search/index.php?sq=ACE+250&ws=txt&id_forum=1&forum=on-pozdro-
Cowboys From Hell Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 Po okopach czasami warto chodzić na pinpoincie(Czasami potrafi zadziwić zasięgiem tylko trzeba się wsłuchać).PZDR
kiero Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 mam jeszcze jedno pytanko na temat głębokości jeśli chodzi o ACE np z jakiej głębokości znajdę hełm a z jakiej grosik albo czołg :) ?
kiero Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 Po okopach czasami warto chodzić na pinpoincie(Czasami potrafi zadziwić zasięgiem tylko trzeba się wsłuchać).PZDR co to jest pinpoint jestem świeży sorry ?
tyfus Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 jeżeli chodzi o zasięg, przeczytaj ten wątek :http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=655724#899005na Pinpoincie masz większy zasięg i precyzyjnie namierzasz celLokalizacja znaleziska / celu za pośrednictwemwyświetlacza LCD przy użyciu technologiiPinpointing"- cytat z opisu ACE 250-pozdro-
kiero Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 A teraz powaga mam szanse tym znaleźć ******* z powiedzmy 1m?kolego pomyśl jeszcze raz nim zadasz takie pytanie. Celowo zmieniłem twoją wypowiedź i proszę abyś następnym razem tak nie pisał. Tutaj nie udzielamy takich rad o jaką pytasz. Następny będzie kartonik.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 21:05 18-11-2009
titi Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 poczytaj o utus solaris", w tej kasie się zmieści i raczej lepszy do lasu niż ace
prawda Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Luger pisze że solarisa nowego już nie kupisz bo go nie produkują.
kiero Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 dxt wam za rade a jednocześnie przepraszam admina ale chodziło mi o skale znaleziska . A może inny sprzęt w kwocie do 800zeta +- 200 zł ?
kiero Napisano 24 Listopad 2009 Autor Napisano 24 Listopad 2009 wielkie dxt ale powiedzcie czy jest sens kupować ACE 250 na okopy po czołgach miejsca po walkach i poletka na których coś się działo znalazłem tzw smętka" na aaallledrogo i wydaje mi się on jest trudniejszy w obsłudze i nie koniecznie lepszy Ale ja fachowcem nie jestem to co ACE 250 czy smętek ??? dzięki pozdrawiam
beaviso Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Jeśli to hobby ma być dla Ciebie okazjonalnym wyrwaniem się z domu dla przyjemności, to za podaną kwotę bez dwóch zdań kup nowego ACE 250 i zapomnij o wynalazkach typu smętek.M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.