Skocz do zawartości

Oferta internetowa proszę o poradę

ptaszyn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam i proszę o pomoc.
Znalazłem ofertę firmy wysyłkowej sprzedającej spectre v3 i w promocji przy zakupie wykrywki dodają pokrowiec, pinpionte i cewkę jedną z kilku ale nie wiem którą wybrać na monetki i drobnice. Przy obecnym kursie dolara wygląda to nawet ze słuchawkami korzystnie.
Będę wdzięczny za radę i informację czy przy takiej formie zakupu płaci się akcyzę, vat czy inne złodziejskie koszty.
Napisano
Jeżeli dolar stoi 2,73 zł to w banku przeliczą Ci go przez 2,80 - 2.81 zł, i dojdą koszty bankowe. VAT i cło to razem 25,7% + koszty zrobienia SADu i SADu Bis ze wzgl. na akcesoria, przez agencję ok. 180 zł + drobne koszty pocztowe manipulacyjne.
Napisano
Lub kupić w UK i będzie jeszcze taniej:). Sprzęt dostępny od ręki, na gwarancji i bez żadnych dodatkowych kosztów.(sorry, przesyłka). Obecnie (max) 1149 x 4,6 = 5285,4
Bez ceregieli, podatków, papierków.
ps. a sprzęcik pierwsza klasa
Napisano
Stangrent, napisz nam swoje wrażenia z obsługi tego wykrywacza, bo tu w Polsce niektórzy są zszokowani zmianami w rozwiązaniach technicznych - czyli brak baterii, brak przewodu sondy, mocowanie magnesem, słuchawki bezprzewodowe, sterownik w formie komórki.
Napisano
To nie ten sprzęt. V3 ma wszystko normalne, to samo pudełko co 15 lat temu, ta sama mechanika tylko sterownik ma kolorowy wyświetlacz i słuchawki są bezprzewodowe.

Baterie zawsze muszą jakieś być. Pytanie czy wolisz kupić w kiosku czy wysyłać całość do producenta we Francji, żeby wymienił :)
Napisano
O spectrze V3 najwięcej napisano chyba tutaj
http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewforum.php?f=112
Sprzęt jest bardzo przyjemny w obsłudze z wieloma możliwościami. Poprzednio miałem GTI2500 i śmiało powiem że się nie umywał, szczególnie przy szukaniu małych sreberek.
V3 to inna generacja.
pozdrawiam
stangret

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie