tomakzr Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 witam taka luska dosc nietypowa jak na moje tereny wyskoczyla,pytanie jaki kraj pochodzenia,oczywiscie luska ma zdeaktywowana splonke. pozdrawiam
MK Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Mauser, ale nie byle jaki Mauser, domyślnie można zrozumieć, że chodzi o 7,92x57 a tak wcale nie jest ;) chodzi o 7x57 czyli tzw. argentyńskiego" czy meksykańskiego" itp.
tyfus Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 dokładnie, więcej tutajhttp://www.municion.org/7mm/7mm.htm-pozdro-
tomakzr Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 witam taka luska dosc nietypowa jak na moje tereny wyskoczyla,pytanie jaki kraj pochodzenia,oczywiscie luska ma zdeaktywowana splonke. pozdrawiam
Pytanie
tomakzr
witam taka luska dosc nietypowa jak na moje tereny wyskoczyla,pytanie jaki kraj pochodzenia,oczywiscie luska ma zdeaktywowana splonke. pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.