Martian Napisano 11 Listopad 2009 Autor Share Napisano 11 Listopad 2009 Z okazji święta państwowego, tudzież marcinek" wszystkim Marcinom i forumowiczom a nawet moderatorom życzę:)))) życzenia*:..........................................................................................................................................................................................*każdy w miejsce kropek wstawia własne.....Ps Jeśli zdarzył by się taki przypadek, że Marcin, forumowicz i moderator to ta sama osoba to życzę potrójnie, a jak komuś nie starcza miejsca na własne życzenia to dokropkować wedle uznania;)Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Mordo Ty moja :-)Ale dziękuję awansem- rzuć okiem w kalendarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Listopad 2009 Autor Share Napisano 11 Listopad 2009 A czy to ważne kiedy, ważne, że szczere:) a, że ja dziś mam dyspensę to i dziś składam i wstecz i awansem;) tak przy okazji..Ps Ja nie z SLD;)Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Jeśli czegoś nie przeoczyłem jedyny świąteczny akcent na forum- szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Masz na myśli św. Marcina czy Mikołaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia... :P Zamiast życzeń takie o to przysłowie o Marcinach... :PPozdrawiam, Marcin...!!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Listopad 2009 Autor Share Napisano 11 Listopad 2009 Jeszce takie gadnij Marcinie jak mej Kaśce na imię..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Ciotkę Józefkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 http://www.potrawyregionalne.pl/media/Image/specjaly/swmarcin_poznan_1.jpgi vice versa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 i w tym roku tak jak i w poprzednim życzę tego samego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 ...I świętomarcińskiego darcia czerwonej szmaty...jako było na początku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Listopad 2011 Autor Share Napisano 11 Listopad 2011 Jak co roku : NAJLEPSZEGO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Listopad 2011 Autor Share Napisano 11 Listopad 2011 ale nie wzieneś pod uwagę węgierskiego" znaczenia słowa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 Tobie się dziś wszystko z tokajem kojarzy?I mnie tu niemal w imieniny bałaganu nie rób OT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 11 Listopad 2011 Autor Share Napisano 11 Listopad 2011 Ja tu merytorycznie... a Ty się znęcasz na userach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Mnie jeszcze tylko tego bialego kunia brak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.