skolcio Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 witam, postanowiłem przypomnieć sobie stare, dobre czasy i odpalić cod 1. Niestety pokazuje mi się taki komunikat i nic na niego nie pomaga. Czy ktoś wie o co chodzi?
der_bartosz Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Najszybciej i najprościej jest odinstalować i zainstalować grę
onezero Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Wpisz w google blad. Moze www.gamecopyworld.com pomoze?
skolcio Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Otrzymałem odpowiedź na jednym z for internetowych o cod1, że problem leży w sterownikach do karty graf.
marv Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ja tez taki problem miałem, gdy używałem pirackiej wersji gry,po kupieniu oryginała nadal ten problem występował.Postanowiłem wgłębić się w instrukcję do gry i wyczytałem że gra wyświetla taki komunikat gdy jest zainstalowana w domyślnym katalogu lub gdy nie jest precyzyjnie określona lokalizacja na dysku.Pozdrawiam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.