skolcio Napisano 11 Listopad 2009 Autor Napisano 11 Listopad 2009 witam, postanowiłem przypomnieć sobie stare, dobre czasy i odpalić cod 1. Niestety pokazuje mi się taki komunikat i nic na niego nie pomaga. Czy ktoś wie o co chodzi?
der_bartosz Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Najszybciej i najprościej jest odinstalować i zainstalować grę
onezero Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 Wpisz w google blad. Moze www.gamecopyworld.com pomoze?
skolcio Napisano 17 Listopad 2009 Autor Napisano 17 Listopad 2009 Otrzymałem odpowiedź na jednym z for internetowych o cod1, że problem leży w sterownikach do karty graf.
marv Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 ja tez taki problem miałem, gdy używałem pirackiej wersji gry,po kupieniu oryginała nadal ten problem występował.Postanowiłem wgłębić się w instrukcję do gry i wyczytałem że gra wyświetla taki komunikat gdy jest zainstalowana w domyślnym katalogu lub gdy nie jest precyzyjnie określona lokalizacja na dysku.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.