Skocz do zawartości

różnica w trybach?

sebo_sek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
od razu prosze o wyrozumiałość, wiem, że czasem za takie pytania dostaje się tu niezłe baty :)

Jaka jest różnica w trybach dyskryminacja i dyskryminacja all-metal? A właściwie co to znaczy dyskryminacja all-metal? Co jest dyskryminowane i czy można znaleźć np. hełm/bagnet dyskryminując żelazo?

Z góry dzięki. Jak się pewnie domyśliliście jestem jeszcze ciut zielony :)
Napisano
Dyskryminacja all metal oznacza że dyskryminacja została wyłączona. Albo jest na najmniej agresywnym poziomie.
Nie ma czegoś takiego jak dyskryminacja all metal. To jest coś takiego jakby posłodzić sobie herbatę zeroma (0) łyżeczkami cukru.
Odnoszę wrażenie ze chodzi Ci o jedno z ustawień w ACE. W takim razie patrz pierwsze zdanie.
Napisano
Akurat chodziło o fishera f4. Jak się naciśnie dwa razy disc" to się pojawia all metal".

Ale tak mi się wydawało, że to znaczy 0 dyskryminacji.

Dzięki.
Napisano
to nie jest to samo( tak mi sie wydaje , jak coś to mnie poprawcie) ja mam w swoim fiszu all-metal a potem 0 . 1 i tak dalej do 9 . odrazu powiem że nie jest to F4.
Napisano
No właśnie w f4 tez można całkiem wyłączyć dyskryminację a oprócz tego jest all metal.

No nie wiem, zobaczymy czy czymś to się różni.
Napisano
różni się, bo na zerówce wycina ci małe odłamki małe gwożdzie i inne male pierdołki żelazne ,stalowe ,znaczy sie złomek, ale wtedy wyłapujesz wszystkie monetki;) , ja jak smigam ze ponad 2 lata z Fishem to ani jednego razu nie przekroczyłem - 0 - w skali dyskryminacji,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie