ar2san Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 Witam!Wiem że w Łomży i okolicach jest sporo ludzi którzy pasjonują się kopaniem. Może pochwalimy się swoimi odkryciami. To trafienie jest zeszłego tygodnia. Opócz tych na zdjęciu wtedy wyszły jeszcze 2, adziś kolejne 3. Łącznie 17. Najlepsze jest to że na pole z którego wyskoczyły mam minutę drogi piechotą. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 Ten jest ciekawy ponieważ ma niewybitą literę p oznaczajacą słowo pułk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 ciekawsze trafienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Le Chiffre Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 od kiedy piszemy ziemia łomżyńska z dużej literki? btw, ten ostatni fant to gwizdek? Pozdrowienia z Białegostoku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 Od kiedy mam ochotę podkreślić przywiązanie do ziemi Łomżyńskiej. To nie jest gwizdek. to część rękojeści od szpicruty z okresu napoleońskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 ar2san, masz może jakieś linki/zdjęcia takiej szpicruty? Pamiętam, że kiedyś było coś podobnego na id, i nikt nie był w stanie tego zidentyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 9 Listopad 2009 Autor Share Napisano 9 Listopad 2009 Nie podam ci linka bo widziałem to w książce a nie w necie. Znajomy mi pokazał.Btw Ja to wystawiałem do id. Chyba że jeszcze ktoś coś podobnego znalazł. Pochwale się że wczoraj kolejna blaszka wyskoczyła. Łącznie 18 z jednego pola. Wszystkie tego samego pułku. Później wrzucę foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 Znaleziska fajne.Jeszcze nie znalazłem zadnego niesmiertelnika.Mysle z kiedys napewno znajdę bo od niedawna kopie.Pozdrowienia z Sejn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 9 Listopad 2009 Autor Share Napisano 9 Listopad 2009 Ja też wsumie kopie od niedawna około 2 lat. Jak patrzę na staż i wiedzę niektórych kolegów to wiem ile jeszcze pracy przedemną. Najważniejsze to się niepoddawać wkońcu trafisz na swój kawałek ziemi który ci odda całą pracę i wysiłek który włożyłeś wcześniej. Pozdrowienia z Łomży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 Moje maleństwa" każde z osobna. Dwóch już się pozbyłem ale 16 jeszcze zostało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2san Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.