grinch20 Napisano 7 Listopad 2009 Autor Napisano 7 Listopad 2009 Witam potrzebuję pomocy w ustawieniu dyskryminacij chodzi mi o to jak ustawić dyskryminacije w proximie zeby mi kulki od szrapnela nie pokazywała bo jest tego u mnie masa praktycznie co pare kroków a chce na dynamiku szukac pozdrawiam
mlynek27 Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 Raczej niewiele da się zrobić. Możesz wyciąć sygnał na te kulki ale tym samym pozbawisz się pozyskania fantów które pokazują takie same wskazania jak kulki.
grinch20 Napisano 7 Listopad 2009 Autor Napisano 7 Listopad 2009 wlasnie prubowalem wyciąc ale jakos mi to nie idzie
grinch20 Napisano 7 Listopad 2009 Autor Napisano 7 Listopad 2009 ale daje mi sygnał +36 wytne do tego i znowu pokazuje wiekszy
Thomson. Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 Witam. Mam takie pytanko. Czy na dyskryminacji -25 Proxima nie będzie mi eliminować mi przedmiotów stalowych typu bagnet?
albertus32 Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 -25 to troszkę mało, z doswiadczenia wiem, ze gdy posiadalem proxime-najbardziej optymalne dla mnie bylo w dynamiku na militaria-50.Zdarzylo sie , ze na -30 przeszedlem bagnecik,a kolega za mna(rowniez proxima) znalazł go.Nie wiem dlaczego ale równiez przy jednym z okopów było coś długiegi, metalowego......... Nie głęboko, nie zapiszczał mi, kolega zgarnął. Do dzis wypominam sobie te złe ustawienie.Potem tylko na -50 w lesie, przynajmniej nam to pasowało, metodą prób i błedów..pozdro
Thomson. Napisano 10 Listopad 2009 Napisano 10 Listopad 2009 Więc według was -50 to będzie najlepsze ustawienie dyskryminacji w poszukiwaniu militarii?czekam na odpowiedź.pozdrawiam
Cowboys From Hell Napisano 10 Listopad 2009 Napisano 10 Listopad 2009 Ja osobiście więcej niż -40 nie dawałem- i to w czystym lesie.A jak dużo śmieci to daje -30, -25 i to mi wystarcza.Ale to tylko moje ustawienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.