otrong Napisano 5 Listopad 2009 Autor Napisano 5 Listopad 2009 Koledzy,wystawiłem taki guzik na alledrogo, ale niestety nic o nim nie wiem - to że nie jest to wykopek to 100% prawda, i chyba raczej jest to coś rzadszego skoro już taka cena?Nie chciałbym podawać bezpośredniego linka, ale wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: apoleoński 95"Nie chciałbym również by wyglądało to na jakąś reklamę, ale zastanowiła mnie ogromna liczba obserwujących i cena? inaczej bym nie pytał.pozdro
otrong Napisano 5 Listopad 2009 Autor Napisano 5 Listopad 2009 post się zdublował przez przypadek, proszę o usunięcie.
8total4 Napisano 5 Listopad 2009 Napisano 5 Listopad 2009 rarytas to nie jest..wysoki numer pułku, stad cena taka a nie inna.pozdro.
Martian Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 A do tego, że nie rarytas to jeszcze belgijski z okolic I wś
8total4 Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 a skad wiadomo ze nie francuski?pozdrawiam.
otrong Napisano 8 Listopad 2009 Autor Napisano 8 Listopad 2009 Czy kolega DARS mógłby poprzeć swoje argumenty konkretnym odnośnikiem, bądź tytułem katalogu, z którego wyciągnął te informacje ? Bo w ten sam sposób to każdy może coś skrobnąć :)niekoniecznie zgodnie ze stanem faktycznym.
Martian Napisano 9 Listopad 2009 Napisano 9 Listopad 2009 Przykłady na belgijskie, a z Napoleonem nawet III nie ma on nic wspólnego... Może być też francuski z tego okresu o którym pisałem. Nie mogę znaleźć na allegro fotki z drugą stroną....
8total4 Napisano 9 Listopad 2009 Napisano 9 Listopad 2009 a czy Belgia miała aż tyle regimentów ? :)95. to numer bardziej pasujący do Francji..pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.