zxcvbnm Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Srebro.Ale co to za orzeł, oko ma rubinowe.80 lat, wytłoczony napis znajduje się na tym ptaku.Radosna twórczość, czy jakiś projekt WP-go.Jako nowy witam i jestem ciekawy czy już ktoś widział takiego orła?
Pablo.wpl Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 jest na nim próba srebra? jeżeli nie ma to samoróbka... ale wątpię w to ,
Pablo.wpl Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 no właśnie, prosimy o dodanie dokładniejszych zdjęć.
zxcvbnm Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Próby żadnej nie ma a bok wygląda patrz fotka.
8total4 Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Panowie prace społeczną podjęli ?ps. boberlium prosze zatrzymac chamskie i obraźliwe wypowiedzi dla siebie, bo się pożegnamy..
zxcvbnm Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Srebro.Ale co to za orzeł, oko ma rubinowe.80 lat, wytłoczony napis znajduje się na tym ptaku.Radosna twórczość, czy jakiś projekt WP-go.Jako nowy witam i jestem ciekawy czy już ktoś widział takiego orła?
zxcvbnm Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Wspomnienie to na pewno jakieś jest, tylko PRL 80 lat to nie istniał.
Pytanie
zxcvbnm
Srebro.
Ale co to za orzeł, oko ma rubinowe.
80 lat, wytłoczony napis znajduje się na tym ptaku.
Radosna twórczość, czy jakiś projekt WP-go.
Jako nowy witam i jestem ciekawy czy już ktoś widział takiego orła?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.