Skocz do zawartości

Fanty z ziemi sejneńskiej

wojtek2508

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Oto monetki z wczoraj.Stany agonalne ale, 10 groszy (sreberko)w stanie dobrym.Reszta prawie nieczytelna ale bardzo cieszy gdyż znalazłem praktycznie w jednym dużym dołku.Jeszcze nigdy mi sie tak nie trafiło i myśle że sie nie trafi.

• Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Z tych pierdółek to plomba fajna ale została potraktowana przezemnie saperką.Jest juz cieżko kopać bo pojawiły się kleszce i komary.W nastepnym tygodniu wpadnę na male wykopki,bo teraz zaczyna sie sezon wesel i trza grać na weekendach.Pozdrawiam gorąco

Napisano

Eitam.Oto wczorajszy wypadzik.Nic szczególnego jedynie cieszy krzyżyk bo ładny i mój pierwszy.Był srebrzony.Boratynka prawdopodobnie z 1666r ale druga strona nieciekawa.Reszta to drobnica,nic szczególnego.Pozdrawiam Wszystkich

Napisano
looknij jeszcze tu, odnośnie krzyżyka :

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=666112

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:42 22-04-2010
Napisano
Gratuluje kolego:)))
Wychodzi Ci bardzo dużo różnych fantów, więc powinieneś się cieszyć, bo wniosek jest jeden: nikt w tym rejonie raczej nie kopał...
Niektórzy tyle fantów nie mają pomimo kilku lat kopania, więc zachęcam do kontynuacji sportu i powodzenia:)
Napisano
Piękny orzełek czy można prosić o zamieszczenie dokładniejszego zdjęcia monogramu z tarczy, wygląda to chyba na Stanisława Augusta Poniatowskiego, gratulacje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie