militaria7 Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 Czym moge go wyczyścić elektrolizą? Chyba nie bo ma ronczki. Prosze o pomoc ,żeby nie zniszczyć go i ronczek a najważniejsze fastygi.
zbyniek Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Pierwsza sprawa kolego: ORTOGRAFIA Druga sprawa, jak go wyczyścisz to trochę się zmniejszy i może mało z niego zostać, a jak ty to mówisz ronczki, można czymś owinąć żeby prąd nie zżarł. pozdr
Der Panzerfahrer Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 wybaczcie mi wszyscy alem sie strasznie z tej 'FASTYGI'!!!!!!!!!!!!! usmial....jeszcze raz pardon....panzer
Cyrograf15 Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Nie wiem czy to wytrzymam. Mogą mi nerwy puścić.Wojtek
lina_90 Napisano 29 Październik 2009 Napisano 29 Październik 2009 Panowie napisał jak napisał, mniej więcej znamy problem. Daj kolego lepsze fotki całego bagnetu i rączek zobaczymy czy jest co ratować.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.