militaria7 Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 Czym moge go wyczyścić elektrolizą? Chyba nie bo ma ronczki. Prosze o pomoc ,żeby nie zniszczyć go i ronczek a najważniejsze fastygi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Pierwsza sprawa kolego: ORTOGRAFIA Druga sprawa, jak go wyczyścisz to trochę się zmniejszy i może mało z niego zostać, a jak ty to mówisz ronczki, można czymś owinąć żeby prąd nie zżarł. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 wybaczcie mi wszyscy alem sie strasznie z tej 'FASTYGI'!!!!!!!!!!!!! usmial....jeszcze raz pardon....panzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 To chyba Sordyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Nie wiem czy to wytrzymam. Mogą mi nerwy puścić.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Panowie napisał jak napisał, mniej więcej znamy problem. Daj kolego lepsze fotki całego bagnetu i rączek zobaczymy czy jest co ratować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.