dawidlubsko Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 gratulacje :). ja ratuje wszystko co się da od zniszczenia - od maszyny do pisania ze skupu złomu po drobne monety . gratulacje jeszcze raz , wiosenne życzenia wspaniałych miejscówek i super fantów . Dawid z Lubska wraz z przyjaciółmi z Żar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 wiecie panowie ja też ratuje wszystko od zniszczenia ale większą uwagę przykładam odnośnie monet bo mnie interesuje numizmatyka ale jak trafia się medale to chętnie kupuje a jeszcze małe pieniądze chcę to niema się co dziwić.a odnośnie tego programu koncert życzeń" toi w jakim kontekście było kierowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 janczar - to nie giełda, oferty nahttp://odkrywca.pl/index1.php?action=gielda&dzial=9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2010 wiem tyfusie wiem ale nie mogłem sie powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 i dzień dzisiejszy krowi janczarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 chyba ręcznie kuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 ale ile ma lat to ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 fajne gratki janczar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 wielkie dzięki krank3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 może byś założył nowy wątek tzn. część II bo ten już trochę jak makaron :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 dobra już zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 jest już część 2 http://www.odkrywca.pl/moje-fanciki-janczar-cz-ii,669020.html#669020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.