dario22 Napisano 14 Październik 2009 Autor Napisano 14 Październik 2009 Witam kolegów poszukiwaczy chciałem zapytać czy ktoś z was trafił na podkarpaciu bagnet lub hełm tylko prosze nie pisać głupich odpowiedzi...pozdrawiam
Paweł80 Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 Kolego ale Twoje pytanie kwalifikuje się na głupie odpowiedzi:) Powiedz czym różni się Podkarpacie od innych województw, że nie ma tu być hełmów i bagnetów. Kopie się tu hełmy polskie, rosyjskie, niemieckie, swojego czasu wychodziły nawet resztki Pickelhaub pruskich. Bagnetów począwszy od I wojennych też jest dość. Pozdrawiam
adamusek2009 Napisano 15 Październik 2009 Napisano 15 Październik 2009 Hej kolego ja trafiłem bagnecik ;) naprawde i hełm radziecki puszke na maske niemiecka.pozdro jak chcesz wiecej info pisz na meila
milo_Krosno Napisano 16 Październik 2009 Napisano 16 Październik 2009 Nie, Nie.Na podkrapaciu nic nie mozna trafić, tu nic nie ma.I nie wierz w to co pisze kolega przede mną, na pewno gdzieś kupił...adamusek2009 nie obraź się, żartuje oczywiście.A tak na poważnie dario22 to już twój 2 post odnośnie podkarpacia.Zadajesz głupie pytanie to masz głupie odpowiedzi.Weź człowieku poczytaj troche ksiażek, użyj internetu, wez wykrywacz i sam się przekonasz czy mozna trafić bagnet lub hełm.A jak ci sie nie chce jedz na giełdę do Rzeszowam i kupisz sobie bagnet lub hełm.I co najważniejsze trafisz to na podkarpaciuPozdrawiam.
dario22 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 milo_krosno nie pytałem gdzie można trafic na podkarpaciu bagnety i hełmy nie chodzi mi o wskazanie miejscówki tylko moje pytanie brzmiało czy ktos TRAFIŁ na podkarpaciu także jak odpisujesz to najpierw przeczytaj pytanie a puźniej odpowiedza nie głupio odpisujesz.A co do tego że to mój drugi post z zapytaniem o podkarpacie to chyba po to jest odkrywca i wątek Miejsca warte odwiedzenia i kazdy może pytac a jak tobie to nie pasuje to nie czytaj i nie odpisuj
zbyniek Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Co z tego, że się będziecie kłócić? Wystarczyło napisać odpowiedź godną pytania i po sprawie :)
bjar_1 Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 http://www.odkrywca.pl/niemieckie-fanty-na-podkarpaciu-,659995.html#659995;]
dario22 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 No i co mądra tamta twoja odpowiedz byla widac ze jestes zwykłym Prostakiem
milo_Krosno Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 dario22 te cyfry 22 koło nicka sądząc po twoich wypowiedziach to raczej nie jest twój wiek. Tak więc młody człowieku zastanów się najpierw nad konstrukcją swoich pytań, jeśli nie chcesz otrzymywać głupich odpowiedzi.Nie zamierzam sie z tobą kłócić, ale twoje pytania brzmią dla troszkę starszych kolegów komicznie, więc masz głupie i PROSTACKIE odpowiedzi.Żebyś zrozumiał, to jest tak jakbyś się zapytał ucznia 3 klasy szkoły średniej czy kiedykolwiek dostał jakąkolwiek ocenę...Pozdrawiam
dario22 Napisano 17 Październik 2009 Autor Napisano 17 Październik 2009 Nicku dario22 używam od 15 lat tak że sobie sam odpowiedz na to co piszesz
woytas Napisano 17 Październik 2009 Napisano 17 Październik 2009 Panowie!Taki spokojny watek a taki sie dym zrobil...
zbyniek Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Zaraz będą się bić na noże ? :D walka kogutów normalnie! xDPytanie: Witam kolegów poszukiwaczy chciałem zapytać czy ktoś z was trafił na podkarpaciu bagnet lub hełm tylko prosze nie pisać głupich odpowiedzi...pozdrawiamOdpowiedź: Na Podkarpaciu ktoś z nas trafił bagnet lub hełm!!:)Prosto i bezboleśnie xD
dario22 Napisano 18 Październik 2009 Autor Napisano 18 Październik 2009 I to jest właśnie konkretna odpowiedź.Dziękuję
bjar_1 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Wiesz... nie chciałem być (jak to określiłeś) prostakiem, ale rozwalaja mnie pytania typu ...czy ktoś z was trafił na podkarpaciu bagnet lub hełm". A dlaczego na Podkarpaciu ktoś miałby owych przedmiotów nie trafić? Przecież na terenie tego województwa miały miejsce potężne walki zarówno w czasie I jak i II Wojny Światowej. Wg. mnie pytanie było retoryczne.
adamusek2009 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 Mozna znalezc wszystko tylko trzeba szukac w odpowiednich miejscach :)i nie kłoccie sie bo to szkoda czasu na kłotnie co nie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.