hubertosq Napisano 10 Październik 2009 Autor Share Napisano 10 Październik 2009 zapraszam serdecznie. Więcej informacji możecie znaleźć pod tym linkiem. http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=22301Proszę pisać w tamtym temacie lub do mnie na maila hubert.stefan@gmail.com :) bo cały dzień musial bym przeglądać i odpisywać po tych wszystkich forach co reklamuję to wydarzenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Przepraszam, ale ja traktuję ten wątek jako spam.Co ma do rekonstrukcji i historii impreza drugo wojenna z niemcami we flecktarnach i z użyciem m16 po stronie radzieckiej (sic!) ?!? Że niby nazwa jest pasująca ???Prośba do admina o usunięcie/przeniesienie gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 popieram wniosek -do hyde parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 10 Październik 2009 Share Napisano 10 Październik 2009 Całkowicie popieram mario33, temat pasuje jak najbardziej do strony WMASG niż tutaj no chyba że ktoś się pokusi o założenie nowego działu. Z własnego doświadczenia wiem że połączenie dwóch pasji jest ciężką sprawą i dlatego dopóty dopóki nie ujednolici się temat z umundurowaniem, wyposażeniem i oczywiście bronią jest to inna bajka.Jak to kiedyś ktoś powiedział na wszystko przyjdzie czas - obyśmy tego doczekali. Amen pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.