hubertosq Napisano 10 Październik 2009 Autor Napisano 10 Październik 2009 zapraszam serdecznie. Więcej informacji możecie znaleźć pod tym linkiem. http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=22301Proszę pisać w tamtym temacie lub do mnie na maila hubert.stefan@gmail.com :) bo cały dzień musial bym przeglądać i odpisywać po tych wszystkich forach co reklamuję to wydarzenie :P
mario33 Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 Przepraszam, ale ja traktuję ten wątek jako spam.Co ma do rekonstrukcji i historii impreza drugo wojenna z niemcami we flecktarnach i z użyciem m16 po stronie radzieckiej (sic!) ?!? Że niby nazwa jest pasująca ???Prośba do admina o usunięcie/przeniesienie gdzie indziej.
Kurt Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 Całkowicie popieram mario33, temat pasuje jak najbardziej do strony WMASG niż tutaj no chyba że ktoś się pokusi o założenie nowego działu. Z własnego doświadczenia wiem że połączenie dwóch pasji jest ciężką sprawą i dlatego dopóty dopóki nie ujednolici się temat z umundurowaniem, wyposażeniem i oczywiście bronią jest to inna bajka.Jak to kiedyś ktoś powiedział na wszystko przyjdzie czas - obyśmy tego doczekali. Amen pozdrawiam Kurt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.