sobolaro Napisano 4 Październik 2009 Autor Napisano 4 Październik 2009 Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji odznaki znalezionej w rzece przez mojego tatę jakieś 25 lat temu.Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)
Kopacz1 Napisano 4 Październik 2009 Napisano 4 Październik 2009 Można jeszcze dodać - seria Germańskie Tarcze" która składa się z 7 wzorów.
sobolaro Napisano 4 Październik 2009 Autor Napisano 4 Październik 2009 Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji odznaki znalezionej w rzece przez mojego tatę jakieś 25 lat temu.Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)
sobolaro Napisano 4 Październik 2009 Autor Napisano 4 Październik 2009 Wielkie dzięki, a może ktoś wie coś więcej, co oznaczają daty 1195-1196, może zna ktoś jakąś ciekawą stronę na temat tej odznaki?
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2009 Napisano 4 Październik 2009 Polecam szukajkę na Forum- śnurki do wątków o WHW.
Luftlander Napisano 4 Październik 2009 Napisano 4 Październik 2009 Przyjemnej zabawy twoja tarcza to numer 428http://www.sammlerecke.at/whw/whwstart.html
sobolaro Napisano 4 Październik 2009 Autor Napisano 4 Październik 2009 Bardzo podobna, ale dlaczego na środku mojej tarczy jest bursztyn, a nie coś niebieskiego?
Pytanie
sobolaro
Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji odznaki znalezionej w rzece przez mojego tatę jakieś 25 lat temu.
Z góry dziękuję i pozdrawiam ;)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.