tyfus Napisano 5 Grudzień 2009 Napisano 5 Grudzień 2009 zawsze się opłaca, jeżeli czegoś nie wiesz a chcesz wiedzieć :)najwyżej nikt nie będzie w stanie ci pomóc, więc nic nie traciszinni gorsze rzeczy wrzucają, a to jest ciekawe-pozdro-
Gniewkos Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Napisano 5 Grudzień 2009 dobra wklejam na idto co nie potrzebne usuń proszę co by smietnika nie było
Roadrunner Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Gniewko daj linka do ID tej Twojej figurki bo nie mogę znaleźć.
tyfus Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 http://www.odkrywca.pl/wizerunek-postaci-maryja-,663134.html#663134-pozdro-
Gniewkos Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 Wczoraj udało mi się jeszcze trochę pośmigać po polach, rewelacji nie było, dziś skorupka lodowa miała już jakieś 1,5cm no i niestety pogoda na następny tydzień nie napawa optymizmem. Niestety zanosi się, że to były moje ostatnie wykopki w tym roku, ponieważ u mnie chodzenie ma sens głównie po polach bo lasy puste, to pewnie na tym co dziś wkleję zakończę sezon.Nadszedł czas konserwacji kanarka i przygotowanie go do zmiany właściciela, no i rozglądanie się za nowym sprzętem na wiosnę. Aby po roztopach wyruszyć ku nowej polnej przygodzie.pierwszy guziorek z orłem ostatnio często je trafiam
Gniewkos Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 Trochę drobiazgów, szkoda, że żołnierz nie jest całyciekawe jaka to formacja?
Gniewkos Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 Na koniec taki ładny boratynkowy orzełek!Jeżeli uda mi się jeszcze przypadkiem wyskoczyć gdzieś to na pewno coś wrzucę.A tym czasem darz dół wszystkim!pozdro!
wojtek2508 Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Drobiazgi fajne.Szkoda tylko że mróz scisną i podejrzewam że popsuł plany wszystkim.Pozdrawiam
Estachos Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 witajcie panowie życzę wam z okazji świat dużo szczenięcia i niechaj opłatek będzie radosny i wielka stertę prezentów a z nowym rokiem co tez niedługo życzę fantów tyle by nie dało się go w domu schować pozdrawiam
3Pawel3 Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Przyłączam się do życzeń Grześka!Życze wszystkim dużo czasu i sił na poszukiwania oraz ciekawych trafień!PozdrawiamPaweł
Roadrunner Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Dla Was chłopaki i wszystkich odwiedzających nasz watek przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń-reszta sama przyjdzie :)Do tego dobrego nosa w znajdowaniu nowych miejscówek i zawsze pełnych kieszeni rzadkich fanciorków :D*****Nowy watek założymy na wiosnę.*****
Gniewkos Napisano 24 Grudzień 2009 Autor Napisano 24 Grudzień 2009 Jako założyciel tej części wątku chciałbym także złożyć wszystkim odwiedzającym i oglądającym, wszystkiego najlepszego aby te święta były dla was takimi jakie sobie moi drodzy wymarzyliście. Wszystkiego dobrego!A tak wygląda w tym roku pięknie udekorowany rynek mojego miasta fotka mojego autorstwa:Dpozdro!
Argentum Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Super fanty bo super wykrywka bo Król jest tylko jeden Sovereign GT!!!pozdro :)
Prezes14 Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Argentum zgadzam się co do wykrywki, a waszej ekipie życzę super fantów i płytkich dołków w nowym roku ;] Pozdro
Argentum Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 A ja waszej ekipie zycze drowia, miłości i Polski sprawiedliwej"
Gniewkos Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Napisano 31 Grudzień 2009 Wszystkim najserdeczniejsze życzenia z okazji nadchodzącego roku, płytkich dołków, sprzyjającej pogody, ekstra fantów, życzyGniewko
piotras_slupca Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 No to i ja sie dolaczam do Zyczen oby przyszly rok 2010 obficie plonowal w spotkania znaleziska coraz to lepsze no i najwazniejsze w zdrowie ...
Gniewkos Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 Widziałem w telewizji, że chyba jakieś promocje były bo połowa polski ma chyba na rynku tego typu ozdoby w tym roku!no nic idę zobaczyć do lasu:) może coś wyjdzie:Dpozdro!
3Pawel3 Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Mroźno nie można kopać więc trzeba czyścić fanty. Po otwarciu słoiczków z przetworami" z zeszłego roku okazało się, że kryją się tam sreberka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.