Skocz do zawartości

Odkrycia naszej ekipy-jesień`09

Gniewkos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
zawsze się opłaca, jeżeli czegoś nie wiesz a chcesz wiedzieć :)
najwyżej nikt nie będzie w stanie ci pomóc, więc nic nie tracisz

inni gorsze rzeczy wrzucają, a to jest ciekawe

-pozdro-
Napisano

Wczoraj udało mi się jeszcze trochę pośmigać po polach, rewelacji nie było, dziś skorupka lodowa miała już jakieś 1,5cm no i niestety pogoda na następny tydzień nie napawa optymizmem.

Niestety zanosi się, że to były moje ostatnie wykopki w tym roku, ponieważ u mnie chodzenie ma sens głównie po polach bo lasy puste, to pewnie na tym co dziś wkleję zakończę sezon.

Nadszedł czas konserwacji kanarka i przygotowanie go do zmiany właściciela, no i rozglądanie się za nowym sprzętem na wiosnę. Aby po roztopach wyruszyć ku nowej polnej przygodzie.

pierwszy guziorek z orłem ostatnio często je trafiam

Napisano

Na koniec taki ładny boratynkowy orzełek!

Jeżeli uda mi się jeszcze przypadkiem wyskoczyć gdzieś to na pewno coś wrzucę.

A tym czasem darz dół wszystkim!

pozdro!

• 2 weeks later...
Napisano
witajcie panowie życzę wam z okazji świat dużo szczenięcia i niechaj opłatek będzie radosny i wielka stertę prezentów
a z nowym rokiem co tez niedługo życzę fantów tyle by nie dało się go w domu schować
pozdrawiam
Napisano

Dla Was chłopaki i wszystkich odwiedzających nasz watek przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń-reszta sama przyjdzie :)
Do tego dobrego nosa w znajdowaniu nowych miejscówek i zawsze pełnych kieszeni rzadkich fanciorków :D

*****Nowy watek założymy na wiosnę.*****

Napisano

Jako założyciel tej części wątku chciałbym także złożyć wszystkim odwiedzającym i oglądającym, wszystkiego najlepszego aby te święta były dla was takimi jakie sobie moi drodzy wymarzyliście.

Wszystkiego dobrego!

A tak wygląda w tym roku pięknie udekorowany rynek mojego miasta fotka mojego autorstwa:D

pozdro!

Napisano
Widziałem w telewizji, że chyba jakieś promocje były bo połowa polski ma chyba na rynku tego typu ozdoby w tym roku!

no nic idę zobaczyć do lasu:)

może coś wyjdzie:D

pozdro!
  • 2 weeks later...
Napisano

Mroźno nie można kopać więc trzeba czyścić fanty. Po otwarciu słoiczków z przetworami" z zeszłego roku okazało się, że kryją się tam sreberka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie