nowickiwh Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 zdj.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 jak na razie to wszystko co posiadam..... a z czasem będzie więcej :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Nieźle jak na początek. Tak trzymać. Gąski najfajniejsze.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Fajny garnek,ciekawe że przeleżał w takim ładnym stanie.Dobrze że nie został użyty jako poidło dla gęsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario22 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Witaj kolego ładne fanciki a czy mozna wiedziec z jakich okolic podkarpacia poniewaz ja tez jestem z podkarpacia i mozna sie czasami wymienic jakimis informacjami...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowickiwh Napisano 4 Październik 2009 Autor Share Napisano 4 Październik 2009 Cześć witam.Mieszkam w Sanoku, a staram się chodzić po okolicach, choć dwa ogniwka złączone razem do T-34 wykopałem nie daleko swojego mijsca zamieszkania :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.