greku Napisano 24 Październik 2009 Autor Share Napisano 24 Październik 2009 FOTA ALE CHYBABA JUZ BYLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 24 Październik 2009 Autor Share Napisano 24 Październik 2009 TALEREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanseaten Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Jesteś niegodziwy. Przez ciebie zapadnę na chroniczną bezsenność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 24 Październik 2009 Share Napisano 24 Październik 2009 Piękne te 3 patery.Jesli mozna wiedziec jaki producent?Samsung był super jak pamiętam,niestety po ktorychś wykopkach obiektyw przestal się wysuwać,jakis error,naprawa drozsza niz aparat...Wklejać dalej.Wzór:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 no widze że MAtka ziemia daje cos do siebie. ładne te PATALOSZKI jaki tam był ich producent?? widze że zdiontka tak z JESIENI?.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 te szkileka sliczne GRATKI!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 hej, no fotki z jesieni bo taka pora roku, wklepałem trochę nie po kolei bo testowaliśmy kieliszki:) jeszcze trzyma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 niestety tylko jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 talerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 królewiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Październik 2009 Autor Share Napisano 26 Październik 2009 zwierzak na bursztynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Gratulacje bardzo ładne fanty,w jakich rejonach znalazłeś takie super fanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIRVANA26 Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Poprostu suuuper! Gratuluje-zazdrosc mnie zzera. Gdzie znalezliscie takie cuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Ciekawe fanty. Malo kto teraz takie pokazuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Niby teren przekopany a to beczka za beczka gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 hej, jak wcześniej pisałem okolice Braniewa, szkiełka się myją, gablotka też się znalazła, zapraszam do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Kolego..Mam zamiar własnie wrócic do England z urolpu-Widze ,ze robicie wszystko ,zeby zamiast do roboty,znow wybral sie do lasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Noo Panowie jestem w szoku ; bidne lojte tego nie zakopały.Wielce zazdroszczę i pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 gratuluje :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axelxxl Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Wiadomo że głupie pytanie ale napisalibyście może gdzie to zagrzebali, czy to był las, park czy gdzieś przy budynku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 wszystko piękne:) ale najbardziej podoba mi się zwierzak na bursztynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 31 Październik 2009 Autor Share Napisano 31 Październik 2009 hej, no szkiełka w rejonie budynków, dorzucę jakaś fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 31 Październik 2009 Autor Share Napisano 31 Październik 2009 zaległe fotki kordzika, jak mówiłem cienizna, nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.