PATRON Napisano 1 Październik 2009 Autor Napisano 1 Październik 2009 Witam, ponieważ ja już nie wyrabiam kompletnie zwracam się do osób z Warszawy posiadających czas , chęci i znajomość programów graficznych do projektowania - głownie Auto Cadbędę się starał stworzyć zespół kilku osobowy który będzie miał na celu uporządkowanie dokumentacji jaką udało mi się stworzyć do 7tp, oraz uzupelnić ją o rysunki techniczne 2D oraz 3D wszystkich posiadanych elementów czołgu.Nie wiem czy mi się to uda ale postanowiłem spróbować .Czyli reasumując : poszukuję ludzi ze znajomością Cadaraczej posiadających doświadczenie w rysowaniu, lud chociaż predyspozycje ku temu lub ogromny zapał ( patrz studenci kierunków technicznych z pierwszych lat ).Z racji prowadzenia zajęć na PW z zapisu konstrukcji jestem w stanie weryfikować rysunki, pomagać w poprawianiu i dodatkowo starać się pomagać w doskonaleniu warsztatu"Robota jest wredna, trochę detektywistyczna, obcuje się z człowiekiem zwichniętym psychicznie ( mam na myśłi siebie) i niezwykle upierdliwymNikt na tym nie zarobi, a tylko można stracić .zaangażowanie się w to przedsięwzięcie skazuje kogoś na konieczność spotykania się w ustalonym terminie z współbraćmi w niedoli ( myślę że najlepszym miejscem będzie PW południowa, gdzie będę w stanie ( mam nadzieję ) załatwić jakąć salę )chcę by prace odbywały się w pełnym rygorze technicznym i technologicznym ( rysunki zgodne z normami oraz z technologią wytwarzania poszczególnych części)Jedynym plusem będzie możłiwość obcowania z drobnymi ale oryginalnymi elementami 7TP ( może też i większymi) Scenariusz A : zgłosi się jedna , dwie osoby - prace startują od razu Scenariusz B zgłosi się 30 osób ( nie wierzę ) robię dwa zespoły ( jeden do 7TP drugi do boforsa wz 36 )w przypadku zainteresowani proszę o wpisanie się w tym temaciku z deklaracją , po tygodniu zobaczymy jakie są deklaracje i będziemy się organizować , lub te ż pozostanę na placu boju tak jak było dotąd .dr inż Marcin Bajkowski - PATRON ( Fundacja Wojskowości Polskiej )
akagi_FWP Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 obcuje się z człowiekiem zwichniętym psychicznie ( mam na myśłi siebie) i niezwykle upierdliwym..."------------------------------------------Wróć !!!Obcuje się z wieloma osobami zwichniętymi psychicznie - akagi, panzergrześ, hartmann.....
meserek Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Patron - czy te ewentualne zgrupowania" na polibudzie odbywały by się w ciągu tygodnia, czy może w weekendy ?Bo od tego bym mógł uzaleźnić swoje zgłoszenie.
PATRON Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 w tygodniu lub w sobotę wieczorem
kloki Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Spełniam wymagania, chętnie bym pomógł, ale niestety studiuję w Łodzi... :/ Praca a odległość" pewnie nie wchodzi w rachubę
kamil1 Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Ja byłbym chętny, ale to dopiero za jakiś czas, z uwagi na to, że dopiero zacząłem studia na PW ( Inżynieria produkcji ) i jeszcze nie miałem zajęć z użyciem CAD-a, także troche musiałbym się w nim pobawić żeby cokolwiek ogarnąć.Kamil
PATRON Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 kamil:-) to będziesz je miał ze mną :-)....masz przesrane .PATRON
Darda Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Teraz to naprawdę grozą powiało.... :-)
akagi_FWP Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Kamil, spokojnie, na razie to jeszcze ja jestem szefem tego fanatyka. Nic się nie bój, wyślemy go na wykopki, niech się wyszaleje.
kamil1 Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Dzięki Akagi, to jest w pewnym stopniu pocieszające ;)
knieszkowiecki Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 Witam , a macie coś do roboty dla krakusów,niekoniecznie związanej z kompami. Pozdrawiam
fish Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Witam. Jestem z Warszawy. Pracuję na AutoCadzie i trochę Inventorze. Mogę coś pomóc w miarę możliwości. Można dostać jakieś szczegóły na priva. Marcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.