Skocz do zawartości

Projekt 7TP - apel do chętnych z Wawy

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
ponieważ ja już nie wyrabiam kompletnie zwracam się do osób z Warszawy posiadających czas , chęci i znajomość programów graficznych do projektowania - głownie Auto Cad

będę się starał stworzyć zespół kilku osobowy który będzie miał na celu uporządkowanie dokumentacji jaką udało mi się stworzyć do 7tp, oraz uzupelnić ją o rysunki techniczne 2D oraz 3D wszystkich posiadanych elementów czołgu.
Nie wiem czy mi się to uda ale postanowiłem spróbować .

Czyli reasumując :
poszukuję ludzi ze znajomością Cada
raczej posiadających doświadczenie w rysowaniu, lud chociaż predyspozycje ku temu lub ogromny zapał ( patrz studenci kierunków technicznych z pierwszych lat ).
Z racji prowadzenia zajęć na PW z zapisu konstrukcji jestem w stanie weryfikować rysunki, pomagać w poprawianiu i dodatkowo starać się pomagać w doskonaleniu warsztatu"

Robota jest wredna, trochę detektywistyczna,
obcuje się z człowiekiem zwichniętym psychicznie ( mam na myśłi siebie) i niezwykle upierdliwym
Nikt na tym nie zarobi, a tylko można stracić .

zaangażowanie się w to przedsięwzięcie skazuje kogoś na konieczność spotykania się w ustalonym terminie z współbraćmi w niedoli ( myślę że najlepszym miejscem będzie PW południowa, gdzie będę w stanie ( mam nadzieję ) załatwić jakąć salę )
chcę by prace odbywały się w pełnym rygorze technicznym i technologicznym ( rysunki zgodne z normami oraz z technologią wytwarzania poszczególnych części)

Jedynym plusem będzie możłiwość obcowania z drobnymi ale oryginalnymi elementami 7TP ( może też i większymi)

Scenariusz A : zgłosi się jedna , dwie osoby - prace startują od razu
Scenariusz B zgłosi się 30 osób ( nie wierzę ) robię dwa zespoły ( jeden do 7TP drugi do boforsa wz 36 )

w przypadku zainteresowani proszę o wpisanie się w tym temaciku z deklaracją , po tygodniu zobaczymy jakie są deklaracje i będziemy się organizować , lub te ż pozostanę na placu boju tak jak było dotąd .

dr inż Marcin Bajkowski - PATRON ( Fundacja Wojskowości Polskiej )

Ja byłbym chętny, ale to dopiero za jakiś czas, z uwagi na to, że dopiero zacząłem studia na PW ( Inżynieria produkcji ) i jeszcze nie miałem zajęć z użyciem CAD-a, także troche musiałbym się w nim pobawić żeby cokolwiek ogarnąć.

Kamil

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie