PATRON Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Witam, ponieważ ja już nie wyrabiam kompletnie zwracam się do osób z Warszawy posiadających czas , chęci i znajomość programów graficznych do projektowania - głownie Auto Cadbędę się starał stworzyć zespół kilku osobowy który będzie miał na celu uporządkowanie dokumentacji jaką udało mi się stworzyć do 7tp, oraz uzupelnić ją o rysunki techniczne 2D oraz 3D wszystkich posiadanych elementów czołgu.Nie wiem czy mi się to uda ale postanowiłem spróbować .Czyli reasumując : poszukuję ludzi ze znajomością Cadaraczej posiadających doświadczenie w rysowaniu, lud chociaż predyspozycje ku temu lub ogromny zapał ( patrz studenci kierunków technicznych z pierwszych lat ).Z racji prowadzenia zajęć na PW z zapisu konstrukcji jestem w stanie weryfikować rysunki, pomagać w poprawianiu i dodatkowo starać się pomagać w doskonaleniu warsztatu"Robota jest wredna, trochę detektywistyczna, obcuje się z człowiekiem zwichniętym psychicznie ( mam na myśłi siebie) i niezwykle upierdliwymNikt na tym nie zarobi, a tylko można stracić .zaangażowanie się w to przedsięwzięcie skazuje kogoś na konieczność spotykania się w ustalonym terminie z współbraćmi w niedoli ( myślę że najlepszym miejscem będzie PW południowa, gdzie będę w stanie ( mam nadzieję ) załatwić jakąć salę )chcę by prace odbywały się w pełnym rygorze technicznym i technologicznym ( rysunki zgodne z normami oraz z technologią wytwarzania poszczególnych części)Jedynym plusem będzie możłiwość obcowania z drobnymi ale oryginalnymi elementami 7TP ( może też i większymi) Scenariusz A : zgłosi się jedna , dwie osoby - prace startują od razu Scenariusz B zgłosi się 30 osób ( nie wierzę ) robię dwa zespoły ( jeden do 7TP drugi do boforsa wz 36 )w przypadku zainteresowani proszę o wpisanie się w tym temaciku z deklaracją , po tygodniu zobaczymy jakie są deklaracje i będziemy się organizować , lub te ż pozostanę na placu boju tak jak było dotąd .dr inż Marcin Bajkowski - PATRON ( Fundacja Wojskowości Polskiej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 obcuje się z człowiekiem zwichniętym psychicznie ( mam na myśłi siebie) i niezwykle upierdliwym..."------------------------------------------Wróć !!!Obcuje się z wieloma osobami zwichniętymi psychicznie - akagi, panzergrześ, hartmann..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meserek Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Patron - czy te ewentualne zgrupowania" na polibudzie odbywały by się w ciągu tygodnia, czy może w weekendy ?Bo od tego bym mógł uzaleźnić swoje zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 2 Październik 2009 Autor Share Napisano 2 Październik 2009 w tygodniu lub w sobotę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Spełniam wymagania, chętnie bym pomógł, ale niestety studiuję w Łodzi... :/ Praca a odległość" pewnie nie wchodzi w rachubę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil1 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Ja byłbym chętny, ale to dopiero za jakiś czas, z uwagi na to, że dopiero zacząłem studia na PW ( Inżynieria produkcji ) i jeszcze nie miałem zajęć z użyciem CAD-a, także troche musiałbym się w nim pobawić żeby cokolwiek ogarnąć.Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 2 Październik 2009 Autor Share Napisano 2 Październik 2009 kamil:-) to będziesz je miał ze mną :-)....masz przesrane .PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 smieszno...i straszno...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 2 Październik 2009 Autor Share Napisano 2 Październik 2009 oczywiście żartowałem ....:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darda Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Teraz to naprawdę grozą powiało.... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Kamil, spokojnie, na razie to jeszcze ja jestem szefem tego fanatyka. Nic się nie bój, wyślemy go na wykopki, niech się wyszaleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil1 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Dzięki Akagi, to jest w pewnym stopniu pocieszające ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Witam , a macie coś do roboty dla krakusów,niekoniecznie związanej z kompami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fish Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Witam. Jestem z Warszawy. Pracuję na AutoCadzie i trochę Inventorze. Mogę coś pomóc w miarę możliwości. Można dostać jakieś szczegóły na priva. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.