swojak Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Pomocy.Nie zależnie od krwi,wszystko bierzemy.Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa im. dr Konrada Vietha w Radomiu26-600 Radomul. Limanowskiego 42tel./fax. sekretariat: (048) 3626276centrala: (048) 3621127 do 29email: rckik@rckik.radom.plweb: www.rckik.radom.pldla Karoliny Sępioł. Pomóż SANITARIUSZCE!!! Strzelcy Kresowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Swojak podaj proszę szczegóły, o co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Nasza koleżanka cierpi na białaczkę.Choroba jest w takim stadium, że potrzeba jej krwi. Nie zależnie od grupy, bo w centrach krwiodawstwa krew jest wymieniana, należy tylko powiedzieć, że krew oddajemy dla konkretnej osoby, czyli KAROLINY SĘPIOŁ. Apel kierujemy przede wszystkim do osób z regionu radomskiego, których wielu na forum. Przepraszam, że na grupach rekonstrukcyjnych również umieściłem tę informację, ale chodzi o sanitariuszkę, więc temat chyba na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 miało być wiele, a nie wielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Info poszło w ludzi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Nie ma za co przepraszac, jeżeli może to pomóc, informacja będzie się tu znajdowac, daj znac czy oddawanie krwi w innych regionach kraju gwarantuje pomoc dla Waszej Koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Karolina cierpi na białaczkę, jest to co prawda odmiana mniej złośliwa lecz jej młody organizm źle znosi chemioterapię. W chwili obecnej Karolina jest w ciężkim stanie. Krew można oddać w dowolnym centrum krwiodawstwa w Polsce , trzeba podać imię i nazwisko osoby i szpital w którym przebywa. Karolina leczy się w Państwowym Szpitalu Klinicznym nr IV na ulicy Litewskiej w Warszawie.Potrzebna jest każda grupa krwi gdyż wymieniana jest na tą którą posiada Karolina i dostarczana jej w pierwszej kolejności.Pozdrawiam i liczymy na waszą pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Jej zapomniałem. Oto dane jaki trzeba podaćKarolina SępiołPaństwowy Szpital Kliniczny nr IV na ulicy Litewskiej w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Rozumiem, że krew dla Karoliny będzie potrzebna zawsze? Pytam, bo się zastanawiam: Jeśli teraz nie mogę oddać, bo nie minęły jeszcze dwa miesiące od ostatniego udoju, to czy pod koniec października wciąż będzie potrzebna krew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Orientujecie się czy można oddawać krew w niedzielę? Nigdy nie oddawalem, muszę się zorientować. Panowie info o Waszej ( Naszej) koleżance jest już na naszej stronie. Zbieram ekipę i idziemy do udoju. Pozdrówcie ją od PSRH X D.O.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek78przemysl Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Dobra już wszystko wiem. Tylko dni pracujące w godzinach pracy. No to w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Swojak puściłem wici na naszej stronie i na forach zaprzyjaźnionych pracuje nad tym żeby autobus do krwi był w Kocku może się uda go sprowadzić i tam będzie można oddać krew. Dam Ci znać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Dzięki panowie. Z tego, co wiem, krew jest potrzebna non stop i o ile wiem, będzie jej potrzebowała baaaaardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 WitamW imieniu GRH SAN" życzymy Karolinie szybkiego powrotu do zdrowia. Jesteśmy w trakcie oddawania krwi dla niej (6 osób juz oddało -reszta czeka w kolejce).PozdrawiamPs. proszę o podanie adresu na jaki możemy wysłać zaświadczenia o oddaniu krwi - podobno jest ono potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Witam Kolejne 5 osób z GRH„ SAN” oddało krew dla Karoliny.Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Zaświadczenia prosimy wysyłać na adres: Tomasz Skiba, ul. Czachowskiego 4, 27-100 Iłża. Bardzo prosimy o podesłanie priorytetem, liczy się czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 WitamZaświadczenia o oddaniu krwi przez 11 osób (5500 ml)już wysłałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Gdyby nie mój wiek z chęcią bym oddał. Szybkiego powrotu do zdrowia dla koleżanki! PS: gratulacje za szybką akcję oddawania krwi. Piękny przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Soli, jesteśmy Wam Bardzo wdzięczni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Karolina ma sepsę a ta działa błyskawicznie. Liczy się każda ilość krwi. Po oddaniu krwi, kartki prześlijcie na wyżej podany adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Stan Karoliny ustabilizował się a nawet uległ polepszeniu. Nie została jeszcze wybudzona ze śpiączki farmakologicznej.W imieniu rodziny Sępiołów dziękuję wszystkim którzy oddali krew potrzebną w leczeniu- w szczególności GRH SAN"Krew nadal jest potrzebna, akcja nie zostaje wstrzymana.Zachęcam wszystkich do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 revolt ode mnie poszło 5 litrów zaświadczenia wysłałem na ten adres co podałeś wcześniej głównie grupa B - i 0 , AB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Bardzo dziękujemy GRH Żelazny Orzeł za 5 litrów krwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 26-600 Radomul. Limanowskiego 42czy ten adres jest nadal aktualny bo tam poszły zaświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 ten adres jest bardzo nieaktualny....Tak jak napisał swojak zaświadczenia wysyłamy na mój adres domowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.