Skocz do zawartości

¤ Program OZI CE, OZIExplorer

Ariel77

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuje kogoś kto wytłumaczy mi krok po kroku jak obsługiwać te programiki(Program OZI CE, OZIExplorer ) , jestem całkowicie zielony w posługiwaniu się GPS-em w telefonie i programami mu towarzyszącymi , z góry dziękuję gg 2453193 ( telefon HTC TYTN II )

witam ponownie mam takie pytanie czy jest ktoś na tym forum kto posiada skalibrowane i skonwertowane , mapki Elbląga i okolic?? (program oziexplorer na telefon HTC TYTN II?)jestem za glupi na tą cała procedurę , siedzę nad tym już półtora tygodnia i nic mi nie wychodzi (chodzi mi również o mierzeje wiślaną)

• 6 years later...
Kto mi wytłumaczy, ale tak dokładnie jak zrobić indeks map w ozim? Mam wiele plików .MAP, chcę je wstawić na jeden plik graficzny, tak żeby na jakiejś mapie było widać wiele prostokątów. Wtedy będę wiedział gdzie jaki arkusz jest i będę mógł wtedy ściągać sąsiednie arkusze. Jak chcę wybrać pliki .MAP to mogę wybrać tylko jeden, a nie wszystkie. Czy można użyć jakiejkolwiek mapy do indeksowania?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie