lis123 Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 http://www.project-x.org.uk/armsdumpindex.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 ciekawe gdzie jest ta miejscówka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Ja bym obstawiał północną Afrykę. Kiedyś już widziałem takie zdjęcia, niekoniecznie te, i pochodziły z pustyni właśnie płn Afryki. Jak przejdzie nowa ustawa o broni i amunicji to pojedzie się pozbierać i do domu zwieść;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 były kiedyś te zdiencia na forum kilka lat temu jakies 5-6 lat .pozdrawiam .a tak na marginesie ,fajnie polukać:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbaty Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 panowie,to juz pewnie przeszlo przez piec hutniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Broń z Wietnamu, była już o niej mowa w innych wątkach :http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=armsdumpindex&ws=txt&id_forum=all&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Normalnie skisłem przed monitorem jak to zobaczyłem, szkoda, że niemożna tego zwieść do kraju, chociaż mg 35 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 No mg 35 to na pewno nie da rady :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 he he hotchkiss 14-tka tam sie nawet zapodział.. :Dczyzby francuska desperacja w Vietnamie ?:)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Albo wietnamskie zdobycze po koloniach francuskich :-) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.