Horhe Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Jak w temacie, od jakiego Mercedesa mogą być te części. Kołpak z logo Mercedesa niestety się rozleciał, tak jak resztki stelaża na plandekę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Podgrzewana szyba kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Instrukcja na ramie szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Szyba firmy SECURIT, ktora po dziś dzień dostarcza szyby do Merdecedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Co to za enigmatyczna część? Zawiesie silnika,czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 to enigmatyczne to nakładka przeciwślizgowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Podgrzewana szyba jest niestety uniwersalna i nie powiedziane że od merca, tego stelaża nie mogę za bardzo dopasować. Już oglądałem to na twojej?? aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Na 100% kołpak był od Merca.Średnicy 20-25cm. Jutro wrzucę fotki rozkładanego perforowanego stopnia, bo namierzyłem go w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Wrzesień 2009 Share Napisano 23 Wrzesień 2009 Dokładnie to nie Securit a Sekurit Hanglas, koncernu Saint-Gobein, producent szyb samochodowych do wielu niemieckich aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.