Skocz do zawartości

Co to jest VCO

dario22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Instrukcja się kłania!!!
Na chłopki rozum VCO zmienia charakterystykę dźwięków w trybie statycznym,tj czym sygnał jest większy/bliższy dzwięk przybiera wyższą skale,coś podobnego do dźwięków pinpointu.

pozdro :)
Napisano
Wielkie dzieki za odpowiedz a czy mozesz mi jeszcze pomuc jakie ustwienia w rutusie proxime zeby byl uniwersalny bo za pierona nie moge sie polapac ile dyskryminacji ile czulosci
Napisano
Olej wszystko i się śmiej jutro znowu dzionek mniej.
Na tym sprzęcie chodziłem; dyskryma -30,czułość maxymalna.
Wyniki,pamiętaj jedno zależą od:ilu lat polubiłeś to zajęcie/Ci co kopnęli dwa guziki za przepłacony sprzęt są z reguły mało dowartościowani/,miejsca gdzie się poruszasz,od szczęścia i niestety od własnejinwencji twórczej".
Porady typu hihi potraktuj również w ten sam sposób.Pzdr.
Napisano
Dzieci3 to był żart :)

Było wiele wątków na temat ustawień Proximy!

Oczywiście ustawienia przedstawione przez dzieci3 są dobre (uniwersalne)złapią ciężką stal i cieniutkie sreberko!!

Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do siebie i innych :):)
Napisano
Witam,komunikuj nowowstępującym,że żartujesz.
Skuteczne sposoby pozbycia się/konkurencji/ moim zdaniem,nie powinny odbywać się w ten sposób.Również pozdrawiam.
Te niestety/uniwersalne/ustawienia wyciągły z ziemi matki Polki 17.09 30-tkę niestety wybebeszoną,ale wyprodukowaną w niespełna 8000szt egzemplarzy.7841 dokładnie.
Zyczę podobnych osiągnięć i Pzdr.
Napisano
DArio ja moją proximę rozgryzałem 3 miesiące.Wszystko na zasadzie prób i błędów.I wkurza mnie każdy post który odsyła do instrukcji bo praktycznie tam nic nie ma konkretnego.A najgorsze są cwaniaki co nic nie mają do powiedzenia ale żeby podnieść liczbę swoich postów ciągle odsyłają kogoś do wyszukiwarki.Ludzie jest pytanie to pomóżcie!
Napisano
Jeżeli już rozgryzłeś Proximę to podziel się z kolegą swoimi spostrzeżeniami i podpowiedz jakieś dobre ustawienia!!

Wyszukiwarka jest po to aby pomagać!

Nie wkurzaj się tak,instrukcja jest dobrym podłożem do dalszego rozwoju,następnym poziomem będą godziny w terenie no i dobre serce kolegów z forum:)

pozdrawiam:)
Napisano
Pawcion wiesz że nie pije do konkretnych osób ale strasznie mierzi mnie sytuacja gdy ktoś potrzebuje i oczekuje od nas pomocy a jedyne co otrzymuje to odsyłacz do wyszukiwarki.Sory admin że odjeżdżam od tematu wątku
Napisano
kolega bongo mi sie podoba jak sie pisze pomużcie to tzeba pomuc a nie wyszukiwarka tam ludzie nic nie ma najlepsza wiszukiwarka jest to jak ktos podpowie a nie odrazu poszukaj gdzie indziej moim zdaniem poprostu tzeba sie dzielic doswiadczeniami jak i co ustawiac w jakim terenie POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Napisano
bango* jak już masz opanowaną swoją proximę to mógłbyś tak łopatologicznie wytłumaczyć mi ustawienia proximy na statyku bo za nic nie mogę jej ustawić żeby miała zasięg max możliwy . zazwyczaj mi sie ustawia max 30cm

pozdrawiam rabat
Napisano
Przepraszam ze ja się wtrącę...
Na statyku maximum wyciska takie ustawienie!
> czułość max
>dyskryma -90--30,w tym przypadku wykrywacz sygnalizuje wszystko bez względu na poziom dyskryminacji,wtedy patrzymy na wyświetlacz:)
>SAT "
>VCO "

Pozdrawiam :0

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie