matteus Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Tym razem w szkole.http://elk.wm.pl/Naboje--zapalniki-artyleryjskie-i--karabiny-w--szkolnej-piwnicy,78679 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Były to uzbrojone naboje i zapalniki artyleryjskie, karabiny typu Mauser" oraz inne części pancerne zawierające materiały wybuchowe.bardzo ciekawe - wanna wypełniona tnt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu1234 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Nie wiadomo... Jak zwykle wyolbrzymione informacje przez media a żadnych zdjęć... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 ...a czytelnik karmiony jest sensacyjnie dmuchaną kiełbasą i inną słoniną.Pancerne myśląc to autor artykułu pewnie ma coś z rycerza .... Saluto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Nie widziałem że mauser to część pancerna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 a ja nie wiedziałem że w policji są minerzy... brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Pewnie w szkole swego czasu istniała izba pamięci. Jakiś historyk starał się stworzyć w klasie klimat, zachęcić uczniów. Potem pewnie zmieniono przeznaczenie klasy a fanty poleciały do piwnicy. Teraz pewnie będą chłopa szukać i ciągać po komisariatach dochodzić skąd miał te rzeczy i machina represji ruszy za nasze pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 trucizna w lesie,dziś byłem w terenie i trafiłem straszną trucizną ,zabija w 20 godzin,zastanawiam się co zrobić czy zgłosić na policję.jak to czyta policja to proszę o wiadomość na pocztę.pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.