Kobieras39 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 witam ma może ktoś jakiś namiar na Pana Sikorskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 z tego co wiem jedyny kontakt jest na mailabylo@tvp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 @tyfus ,a co??? chcesz spytać co z tyloma zaczętymi w TV tematami,które jakoś na ekranie nie moga doczekać się zakończenia,i ani widu , ani słychu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Załatwienie jakiejkolwiek sprawy z mediami to nie lada wyzwanie, ale próbuj może ci się poszczęści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Hansdekawka, nie rozumiem dlaczego zaczynasz swoją wypowiedź, cytuję@tyfus ,a co??? chcesz spytać co z tyloma zaczętymi w TV tematami,które jakoś na ekranie nie moga doczekać się zakończenia,i ani widu , ani słychu???"o co chodzi, bo nie bardzo wyczaiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Oglądnij dużo tych programów i zauważ,że zaczęte tematy nie kończą się w jednym programie, są przerywane z jakichś tam powodów, z obietnica powrotu w przyszłości (nieokreślonej).Oglądnij jeszcze więcej tych programów i policz tematy kontynuowane a także te zakończone.Dojdziesz do ciekawych wniosków.A potem zwróć uwagę na apel ukazujący sie na końcu każdego z programów.I zastanów sie nad całością wniosków jakie można z tego wysnuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 ale ja nie szukam kontaktu z Sikorskim !Jego programy obejrzałem....prawie wszystkie, jeżeli zaś chodzi o samego Sikorskiego, to już na forum przedstawiałem swoją opinię, która została........wymoderowana :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 A ja nie twierdzę,że szukasz.Pytałeś o so chozi?Więc wyjaśniłem co wnioskuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 któryś z was tu coś nie teges ze zrozumieniem, piłeś nie pisz :D Założycielu tematu - wejdź http://www.youtube.com/watch?v=YvcIfp9-jLA i odczytaj numer z końca, nie chce mi się przepisywać.... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.