Kobieras39 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Napisano 15 Wrzesień 2009 witam ma może ktoś jakiś namiar na Pana Sikorskiego ?
tyfus Napisano 15 Wrzesień 2009 Napisano 15 Wrzesień 2009 z tego co wiem jedyny kontakt jest na mailabylo@tvp.pl
Hansdekawka Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 @tyfus ,a co??? chcesz spytać co z tyloma zaczętymi w TV tematami,które jakoś na ekranie nie moga doczekać się zakończenia,i ani widu , ani słychu???
zbyniek Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Załatwienie jakiejkolwiek sprawy z mediami to nie lada wyzwanie, ale próbuj może ci się poszczęści.
tyfus Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Hansdekawka, nie rozumiem dlaczego zaczynasz swoją wypowiedź, cytuję@tyfus ,a co??? chcesz spytać co z tyloma zaczętymi w TV tematami,które jakoś na ekranie nie moga doczekać się zakończenia,i ani widu , ani słychu???"o co chodzi, bo nie bardzo wyczaiłem ?
Hansdekawka Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 Oglądnij dużo tych programów i zauważ,że zaczęte tematy nie kończą się w jednym programie, są przerywane z jakichś tam powodów, z obietnica powrotu w przyszłości (nieokreślonej).Oglądnij jeszcze więcej tych programów i policz tematy kontynuowane a także te zakończone.Dojdziesz do ciekawych wniosków.A potem zwróć uwagę na apel ukazujący sie na końcu każdego z programów.I zastanów sie nad całością wniosków jakie można z tego wysnuć.
tyfus Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 ale ja nie szukam kontaktu z Sikorskim !Jego programy obejrzałem....prawie wszystkie, jeżeli zaś chodzi o samego Sikorskiego, to już na forum przedstawiałem swoją opinię, która została........wymoderowana :))
Hansdekawka Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 A ja nie twierdzę,że szukasz.Pytałeś o so chozi?Więc wyjaśniłem co wnioskuję.
herbstnebel Napisano 16 Wrzesień 2009 Napisano 16 Wrzesień 2009 któryś z was tu coś nie teges ze zrozumieniem, piłeś nie pisz :D Założycielu tematu - wejdź http://www.youtube.com/watch?v=YvcIfp9-jLA i odczytaj numer z końca, nie chce mi się przepisywać.... pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.