Skocz do zawartości

Ostatnie papierzyska strychowe...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to te ciekawsze, pozatym na strychu torba na maskę wz.32 i kilkanaście kg papierów innych" m.in. rosyjskich, kilka książek m.in. słownik polsko-rosyjski wydany w Warszawie w 1876 r. Ogólnie stryszek nie był zły ;)

pozdrawiam!

Napisano
Gratuluję znajdki. Tak na marginesie, wszędzie zasłoniłeś dane osobowe, jednak na karteluszku z sygnaturą Piłsudzkiego tego nie zrobiłeś. Dlaczego? :)
Napisano
Wspaniałe znalezisko, zwłaszcza pamiątki Legionowe. Gratuluję
i przyłączam się do apelu o nierozkompletowywanie.
A jeśli wolno spytać o okoliczności odkrycia, czy to jakiś stary opuszczony dom? Że też takie rzeczy jeszcze sobie gdzieś czekają, by po tylu latach ujrzeć światło dzienne. Super!!!
Napisano
Zestaw nie jest na handel i normalne, że nie zostanie zdekompletowany ;) Papiery pochodzą oczywiście ze starego, opuszczonego domu. Rodziny jegomościa jeszcze nie szukałem i w sumie nie wiem czy będę ;)
Napisano
proszę o zablokowanie tego wątku albo wywalenie go na dołek :):) bo normalnie literki mi sie już mylą na klawiaturze to chyba ciśnienie (zazdrość ) :):) gratuluje -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie