bjar_1 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 kartka pocztowa z ołowkowym portretem właściciela papierów wysłana z frontu do domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 do tego trochę pocztówek różnorakich m.in. taka V. baterya na pozycji pod Urzędowem" wydana nakładem NKN na cele Legionów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 to te ciekawsze, pozatym na strychu torba na maskę wz.32 i kilkanaście kg papierów innych" m.in. rosyjskich, kilka książek m.in. słownik polsko-rosyjski wydany w Warszawie w 1876 r. Ogólnie stryszek nie był zły ;)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanseaten Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Gratuluję znajdki. Tak na marginesie, wszędzie zasłoniłeś dane osobowe, jednak na karteluszku z sygnaturą Piłsudzkiego tego nie zrobiłeś. Dlaczego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ładnie, ładnie Michale! Gratulacje.Nie Piłsudzki, a PIŁSUDSKI.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ja jak gdzieś wchodzę to zamiast papierzysk mam same papirzoki xD :P hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadekniejadek Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Szukałeś rodziny tego jegomościa ???Trafienie bardziej niż rewelacyjne.Jak byś to kiedyś sprzedawał/zamieniał to błagam nie rozkompletuj tego !!!Strasznie zazdroszczę trafienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wspaniałe znalezisko, zwłaszcza pamiątki Legionowe. Gratulujęi przyłączam się do apelu o nierozkompletowywanie.A jeśli wolno spytać o okoliczności odkrycia, czy to jakiś stary opuszczony dom? Że też takie rzeczy jeszcze sobie gdzieś czekają, by po tylu latach ujrzeć światło dzienne. Super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wspaniałości,aż w dołku ściska.Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 co tu wiele pisać szok Jednak wykrakałeś i odwiedziłeś planowany dom hmmmmm !!!!!Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yamashiro1 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 nie moge sie napatrzec...Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Zestaw nie jest na handel i normalne, że nie zostanie zdekompletowany ;) Papiery pochodzą oczywiście ze starego, opuszczonego domu. Rodziny jegomościa jeszcze nie szukałem i w sumie nie wiem czy będę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 proszę o zablokowanie tego wątku albo wywalenie go na dołek :):) bo normalnie literki mi sie już mylą na klawiaturze to chyba ciśnienie (zazdrość ) :):) gratuluje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.