Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 Leci sobie w tle i brzęczy.I takie pytanie mi się urodziło- wydawało mi się, że polskimi Termopilami i Verdun to chyba Wizna i Raginis a nie Westerplatte było. Czy mi coś umknęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 :)Tak myślałem, że lukasz...odpowiedzi młodych znad Tamizy - powinno się puszczać u nas raz w tygodniu...Jako kubeł zimnej wody... Prostujący Nam Obraz Rzeczywistej Rzeczywistości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 Się nie rozkręcaj. Dość kłopotów dyplomatycznych z Rosją mamy. Myślisz, że Kanał, to wpław przepłyniemy?I mi lepiej napisz, ja? czy TV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 4fun tv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2009 4fu, to będzie w Twoim ulubionym wątku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Amerykanie jak zwykle bezkonkurencyjni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 myślałem ze z tej 3 najlepiej będą odpowiadać Anglicy a tu proszę niespodzianka Rosjanie najlepiej odpowiadali(nawet byłem zdziwiony że wiedzieli co to Katyń i większość odpowiedziała że tak to nazwę po naszemu" czyli NKWD i ACz wymordowalo 15 tys polskich oficerow,heh tak sobie myślę że za takie odpowiedzi pożegnają się ze studiami;), o Amerykanach nie wspomnę bo to totalne DNO, i to niby mają być studenci historii?PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.