Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Napisano 31 Sierpień 2009 Leci sobie w tle i brzęczy.I takie pytanie mi się urodziło- wydawało mi się, że polskimi Termopilami i Verdun to chyba Wizna i Raginis a nie Westerplatte było. Czy mi coś umknęło?
kopijnik2 Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 :)Tak myślałem, że lukasz...odpowiedzi młodych znad Tamizy - powinno się puszczać u nas raz w tygodniu...Jako kubeł zimnej wody... Prostujący Nam Obraz Rzeczywistej Rzeczywistości...
Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Napisano 31 Sierpień 2009 Się nie rozkręcaj. Dość kłopotów dyplomatycznych z Rosją mamy. Myślisz, że Kanał, to wpław przepłyniemy?I mi lepiej napisz, ja? czy TV?
Czlowieksniegu Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Napisano 31 Sierpień 2009 4fu, to będzie w Twoim ulubionym wątku :-)
Mruk Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 myślałem ze z tej 3 najlepiej będą odpowiadać Anglicy a tu proszę niespodzianka Rosjanie najlepiej odpowiadali(nawet byłem zdziwiony że wiedzieli co to Katyń i większość odpowiedziała że tak to nazwę po naszemu" czyli NKWD i ACz wymordowalo 15 tys polskich oficerow,heh tak sobie myślę że za takie odpowiedzi pożegnają się ze studiami;), o Amerykanach nie wspomnę bo to totalne DNO, i to niby mają być studenci historii?PZDR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.