Skocz do zawartości

informacja dzialo ISU152 gorzow wlkp kto zna historie jego!!!!

kawasakizx9r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam chaialem sie zapytac moze ktos wie cos wiecej na temat dziala samobieznego chyba isu 152 kore stalo na poligonie blisko osiedla staszica w gorzowie wlkp. jako maly chlopak kiedys mialem okazje sie na nim bawic bardzo mnie pasionowalo. moze ktos cos wie na temat historii tegodziala i jak sie tam znalazlo no i jakies fotki
pozdrawiam
Marcin
Napisano
A dlaczego nie stosujesz wielkich liter, przecinków, kropek i innych znaków używanych w języku polskim? Masz 6 lat? Powinieneś od razu za ten pierwszy post dostać czerwoną kartkę!
Napisano
Niczego takiego juz tam nic nie ma, i szczerze mówiąc nie słyszałem żeby tam było. Obecnie poligon po tej stronie jest zagospodarowany przez markety a reszta jest porośnięta haszczami
Napisano
Moze przyblize historie. Wszyscy powyzej 29 roku zycia powinni pamietac te dzialo do tego w propieniu 200m lezaly zniszczone kompuly t34 jedna byla peknieta. O ile paietam dobrze stalo jeszcze tam wtym miejscu do 1997roku pozniej zostalo pociete na zlom nawet widzialm je na zlomowisku w kawalkach przez przypadek. Jesli ktos ma foty bylo by milo albo wie dlaczego te dzialo stalo na tym wzgorzu. Wiem ze wojka rosyjskie atakoway gorzow od strony barlinka i strzelec wiec moze sie im zepsulo to dzialo?.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie