Skocz do zawartości
  • 0

Coś jakby pompka. Na spodzie gapa.

konrad0606

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
....no wielkie dzieki vis1939!!!!Łatwo powiedzieć rusz bańką jak sie wie z czym sie ma do czynienia!!!Czy któryś z elementow na Twoim zdjęciu był dokrecany do tej pompy???Bo ruszyłem troche bańka i wydaje mi sie że w mojej czegoś jeszcze brakuje a moze to byc gdzies w garażu gdzie ja znalazlem. Jeszcze raz Dzięki!!
Napisano
Szczerze to poza tym że służyło do zabawy" olejem i że było na wyposażeniu FLAK 20mm i być może innego sprzętu to nie mam pojęcia jak toto wyglądało podczas użycia i jakie elementy jeszcze były w komplecie.A zdjęcie nie moje,znalezione kiedyś w necie.
Pozdro.
Napisano

...może troch eszczegułów. Obudowa metalowa z raczka, wewnatrz dwie komory jedna z tłokiem takim jak w typowej pompce druga odkrecana cos sietam pewnie wlewało może olej???

Napisano
Wygląda jak ręczna pompa ssąco-tłocząca do przepompowania np oszczędności" a w te koreczki po ich odkręceniu można wkręcić np węże, które umieszcza się jeden w zbiorniku, z którego chcemy coś wypompować a drugi w tym do czego chcemy wtłoczyć.
Napisano

Jest to pompa do wtłaczania oleju,były one na wyposażeniu FLAK 20 mm,zresztą konrad0606 pisze ci jak byk Öl"-olej" koło wajchy,trza ruszyć trochę bańką!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie