DIGITALMEN Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Mam pytanie z jakich lat z jakiego kraju może być ten nóż , jest w całości wykonany z mosiądzu długość całkowita 17 cm. pozdrawiam.
DIGITALMEN Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 a ja ten nóż tylko wypolerowałem żeby ładnie wyglądał ja go dostałem i ktoś nie umiał powiedzieć nic o nim.
DIGITALMEN Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 oglądałem go dokładnie i nie ma żadnych oznaczeń.
8total4 Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 czyzby jakas fantazja na temat bagnetu podoficerskiego CK Armii ? ;)http://www.bogdansc.republika.pl/aus_M_1895p_001.jpglistki i zdobienia występują często np. na kappenabzeichen, czemu więc i nie na pamiątkowym nozu do listów?niestety bez punc czy bić ciężko określić kiedy ten przedmiot został wykonany..moze byc grubo po pierwszej wojnie, a moze byc patriotykiem z nią związanym.pozdro!
Pytanie
DIGITALMEN
Mam pytanie z jakich lat z jakiego kraju może być ten nóż , jest w całości wykonany z mosiądzu długość całkowita 17 cm. pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.