skolcio Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Witam!Mam problem z umieszczeniem kielicha w rurze po panzerfauście. Jak widać na fotkach kielich blokuje się ok 1cm od miejsca jego przeznaczenia. Nie zauważyłem nic co mogło by blokować. Czy jest jakiś sposób? PS Rura jest pusta. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Nic nie pomaga kręcenie i lekkie uderzenia młotkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Może w środku zalega rdza. Spróbuj to przeczyścić, a następnie polej wd 40 i wkładaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 Tylko w jaki sposób wyczyścić tam rdzę? Nic nie mogę tam wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Użyj wyciora do pieca. Jeżeli to nie pomoże to tylko elektroliza Cię ratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 Udało się i pomogło rozwiązanie siłowe. Nalałem tam WD-40 i smaru. Zawinąłem szmatą i grzmociłem. Weszło ładnie do końca. I tu moje kolejne pytanie jak głowica była mocowana do kielicha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 W gruszcze był gwint...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 Czyli jeśli go już nie ma, to co polecalibyście zamiast? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Ja do swojego fausta dorobiłem zamiennik na tokarce. Jeżeli nie masz takich możliwości to pozostaje dobry klej do metalu.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 Dzięki z pomoc. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.