test_m4a1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 WitamKopie od jakiegoś czasu ale nigdy we Wrocławiu bo u nas to jest juz lekko" przebrane. Chociaż nie do końca jak sie okazuje, wiele osób byłoby zdziwionych co może kryć ziemia w koło pewnego centrum handlowego w środku miasta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 A to Faust Patrone, dodam że mechanizm działa a celownik sie opuszcza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 A to całość, zdjęcie powyżej miało być pod tym ale pomylilo mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 Ciekawe rzeczy tak blisko siebie - przybornik żywienny oraz podkowa, na górze jeżeli sie przyjrzymy widac widelec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 4 łuski od lewej prawdopodobnie od MGty, charakterystycznie spłaszczone na końcach, bicia z 37r.Po środku od lewej zwykły 98k, tu co ciekawe naboj ze stalowym? rdzeniem. Snajperski? Parabelka 9mm i N/N pocisk.Z prawej 3 zwykłe 98k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Fajna urka"! :)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 Czy może mi ktoś powiedzieć coś o tych nabojach, szczegolnie mi chodzi o to czy te zgniecione to od MGty, czy to nabój snajperski oraz co to za samotny pocisk?Czy to na dole to jakiś mechanizm z detonujący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 Ok, jutro ląduje w ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2009 Może mi ktoś potwierdzić czy miałem racje co do identyfikacji w poście #5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 wrocław miasto podzielone pierwszy sektor mają policjancji 2 saperzy,3 wszystko poza granice miasta to zwykli znalazcy ,za każdą akcję są grube pieniążki,proszę zostaw to zarobkowiczą, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Zatem zaniose i zakopie to tam gdzie znalazłem. Prosze o skasowanie tematu przez moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.