pelikan85 Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Napisano 3 Sierpień 2009 Witam Mam możliwość zakupu opaski na rękę org. Todt i nie wiem ile mogę za nią dać, znajomy ,który chce mi ją sprzedać też nie wie ile za nią wołać...Stan opaski średni...pozdrawiam i proszę o poradę
8total4 Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 najpierw pokaż fotki bo kopie chodzą po ludziach..w stanie średnim to można być rano jak się wstanie i kac dokucza ;)pozdro!
pelikan85 Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Napisano 3 Sierpień 2009 fotkami nie dysponuję ,ale na 100% jest to oryginał.Kolor jasny brąz z czarnym tuszowym napisem ORG. TODT
Kamikadze Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 A jaka ona jest? Bo standardowa to zwykła , czerwona opaska ze swastyką i nad nią biały pasek z napisem.Ale jest też np. biała z orłem typu wojskowego i nad nim napis gotykiem Org. Todt.
pelikan85 Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Napisano 3 Sierpień 2009 Kamikadze tak jak napisałem wyżej brązowa z prostym napisem org. todt kilka dziur po molach i kilka plamek najprawdopodobniej krwiOpaska została znaleziona w 1945 wraz z czeskim mauserem ładownicami i ammo na belce stropowej starej chaty.
Kamikadze Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 Pszepraszam.Jak Kolega wstawił swój post ja jeszcze pisałem i dlatego tak wyszło.A to takie jeszcze małe pytanko , tak z własnej ciekawości.Jakiej jest ona szerokości i czy jest na niej tylko sam napis?
pelikan85 Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Napisano 3 Sierpień 2009 nie mam przy sobie tej opaski ,ale tak z pamięci to szerokość ok 8-12cm
Pytanie
pelikan85
Mam możliwość zakupu opaski na rękę org. Todt i nie wiem ile mogę za nią dać, znajomy ,który chce mi ją sprzedać też nie wie ile za nią wołać...
Stan opaski średni...
pozdrawiam i proszę o poradę
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.