Witam. W ostatnich dniach przypadkowo wszedłem w posiadanie masy papierów,notatek,zapisków itp , które stanowią dla mnie zagadkę.Papiery pisane są w większosci ręcznie w języku wydaje mi się rosyjskim. Notatki te pisane są na odwrotach rozmaitych fragmentów dokumentów zarówno polskich jak i niemieckich. Wygląda mi to na jakieś listy, spisy zamówień towarów gospodarczych? Daty na zapiskach są od stycznia do lipca 1945 roku natomiast niemieckie dokumenty datowane są na rok 1942 i też po części są wypełnione. Na zdjęciach przedstawiam najciekawsze według mnie zapiski. Gdyby ktoś mógł napisać coś więcej na temat tych papierów,będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Pytanie
Shluka
Witam.
W ostatnich dniach przypadkowo wszedłem w posiadanie masy papierów,notatek,zapisków itp , które stanowią dla mnie zagadkę.Papiery pisane są w większosci ręcznie w języku wydaje mi się rosyjskim. Notatki te pisane są na odwrotach rozmaitych fragmentów dokumentów zarówno polskich jak i niemieckich. Wygląda mi to na jakieś listy, spisy zamówień towarów gospodarczych? Daty na zapiskach są od stycznia do lipca 1945 roku natomiast niemieckie dokumenty datowane są na rok 1942 i też po części są wypełnione.
Na zdjęciach przedstawiam najciekawsze według mnie zapiski.
Gdyby ktoś mógł napisać coś więcej na temat tych papierów,będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.