Navigator Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Napisano 23 Lipiec 2009 Jak go znalazłem to pierwsze moje skojarzenie że to carski bączek,lecz mogę sie mylić.Proszę o poprawną ID.
8total4 Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 wymiary??nie jest to na pewno rosyjski bączek, który bez problemu mógł byś zidentyfikować choćby przez google po wpisaniu frazy carski bączek" http://images.google.pl/images?hl=pl&q=carski+b%C4%85czek&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2&aq=f&oq=przedmiot jest odlewany i pewnie troche starszy niż 1 wojna światowa..równie dobrze może być to ozdobna aplikacja od siodła/uprzęży, na odważnik nie wygląda w związku ze swoim iepraktycznym" kształtem..pozdro!
Navigator Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Napisano 23 Lipiec 2009 Jak go znalazłem to pierwsze moje skojarzenie że to carski bączek,lecz mogę sie mylić.Proszę o poprawną ID.
Pytanie
Navigator
Jak go znalazłem to pierwsze moje skojarzenie że to carski bączek,lecz mogę sie mylić.
Proszę o poprawną ID.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.