matchias Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2009 WitamPierwszy post i od razu prośba.Ma ktoś może (i byłby tak uprzejmy podzielić się) rysunki bądź zdjęcia w wyższej rozdzielczości elementu zaznaczonego na czerwono.Buduję wirtualny model polskiego vickersa, z tych kilku pikseli nie jestem w stanie określić rzeczywistego kształtu pewnych elementów.Pozdrawiam i z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 I kolejny element, jeśli ktoś miałby jeszcze zdjęcia bądź rysunki elementu napinającego gąsienice też byłbym wdzięczny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 A tak wygląda mój wirtualny Vickers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubelek86 Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 A kolega zna to?: http://bdf2005.republika.pl/html/wojska_ladowe.htmlhttp://www.youtube.com/user/BDFilms2005http://www.youtube.com/watch?v=I6OmnkGa7p8&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Ładne prezentacje i śliczne opracowanie wirtualne vicka. Niestety jak dotąd brak jest odpowiedzi na zadane przez matchiasa pytania (sam jestem zainteresowany odpowiedziami) Może więc ktoś z obeznanych z tematem udzieliłby wiążącej informacji???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 21 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2009 Dzięki kubelek za linki, ciekawa stronka.Inne ujęcie mojego Vickersa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meserek Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Matchias, widzę już mały błąd w Twoim Vickersie - zmień wizjer, który znajduje się obok działka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 meserek, wizjer zmienię jak tylko znajdę fotkę bądź rysunki pozwalającę dokładnie określić jego kształt.A czy tak do końca jest to błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Jest to błąd, o ile to ma być wizualizacja POLSKIEGO Vicka. Poszukaj na forum wątku o Vicku w dziale WP II RP - tam jest stosowne zdjęcie, nawet wymarzone do tego problemu. Masz już może wiedzę co do tego elementu z tyłu???PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 Radett kurcze nie mogę znaleźć wątku, o którym piszesz, a co do tego elementu z tyłu to nadal nie wiem co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 jest , wystarczy troszkę poszperać. http://odkrywca-online.pl/vickers-e,132388.html#132388jak rozwiązałeś mocowanie tłumika?masz już skończoną wieżę od góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 widzę że masz fotkę (fotki?) egzemplarza z muzeum w angli. Czy są to te ogólnodostępne z netu czy może byłeś tam osobiście???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 redett fotkę znalazłem w necie, Dzięki za linka, jakoś wcześniej na niego nie natrafiłem.Mocowanie tłumika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 i wieża lekko z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 dziękiwłaz w wieży musisz zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 oj tym razem chyba nie masz racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meserek Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Oj ma racje, właz wyglądał tak:http://img.audiovis.nac.gov.pl/PIC/PIC_1-W-311-3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 No to mnie chłopaki załamaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 No właśnie, life is brutal niestety......Sam borykam się tym problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 Trudno trzeba będzie poprawić, ale dzięki za zwrócenie uwagi,Tymczasem żółwik, jeszcze niekompletny i w niewłaściwym miejscu ale bryłę juz widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 i z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 zapodawaj resztę .. :) Fajnie to wygląda.Wydaje mi się że ta płyta z tyłu to zwykły kawał blachy służący do tego aby tam umieścić nr aktyczny" pojazdu. Dzieki temu był wystarczająco czytelny. Zamocowana dość solidnie przetrwała nawet jak już nie umieszczano numerów aktycznych" pojazdów.Mam wrażenie że skrzynki narzędziowe nie były jednakowe. Na prawej burcie skrzynka wydaje się być większa niz ta na lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 radett dzięki.kompletny wózek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matchias Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.