Skocz do zawartości

Bitwa o Skarżysko - 11 lipca 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
http://www.youtube.com/watch?v=GHQiQREP_fk

Niestety warunki na polu oraz możliwości filmowania były bardzo ograniczone w związku z czym nie bardzo było co wycisnąć" z tego materiału filmowego ale lepiej troszkę gorzej niż wcale...

Było bardzo fajnie.
Dzięki za bombową imprezę.
Szkoda tylko, że zapomniałem zabrać aparat ze sobą:(((
A tam takie piękne TK w krzaczkach:)
No i możliwość podłubania, a potem gibnięcia się" II - bezcenne:)))

Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy.

Ulrich z otwierania konserw egzaminu raczej nie zdał :))
za to z autopromocji celujący (pokażcie mi kogos kto ma więcej fotek z relacji)

Artur mam nadzieję, że zazdrość chłopaków z AA7 jaką widziałem w ich oczach kiedy przyszła do Ciebie pielęgniarka wynagrodzi Ci cierpienia i szycie paluszka :))

PS. a skoro juz przy AA7 jestem - Willi jesteś świetnym dowódcą - chapeau bas

Hm…dostrzegam pewną niekonsekwencję na zdjęciu załączonym przez Klemensa – kolega na pierwszym planie ma ładownice na amunicję do K98k i MP40 (po mundurach sądząc to rok 1939, więc jego użycie to druga nieścisłość)…

Oczywiście tak tylko się czepiam dla zasady… ;)

Pozdrawiam
Hindus

kolego Hindus. jak ŁWF uruchomi mp 38.. będziemy go uzywać zamiast 40.. ale aby podnieść koszerność" pierwszy raz uzylismy (chyba) mp 28 - podobno strasznie nie poręczny klamot.
kolega pik.... próbowałenm znaleść jakikolwiek pozytywny wpis w twojej działalności... i nie udało sie :D:D:D;D.
a tak nawiasem - zrób se lepszą :)
i żeby ukrócic czepianie sie mośków... jak sie domyslacie albo i nie było to spowodowane kolosalną!!!! zaznaczam kolosalną różnicą w cenie amunicji... i Ja!!!! podjąłem decyzję ze uzywamy pół na pół mosiny i mausy. miały co prawda isc w lini od wody ale jak to w ferworze walki sie pomieszało

„…ale aby podnieść koszerność" pierwszy raz uzylismy (chyba) mp 28 - podobno strasznie nie poręczny klamot…” – widziałem na wcześniej załączonym przez Ciebie obrazku i uważam to za fajny pomysł!

Pozdrawiam
Hindus

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie