niedźwiadek Napisano 11 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2009 Witam kolegów poszukiwaczy,ciągle szukam polskiej łuski 7,92x50 mauser z Wytwórni Poznańskiej i zaczynam wątpić,allegro nic,targi staroci nic,jak woda pod górę,Miał ktoś podobne szczęści z jakimś fantem?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 11 Lipiec 2009 Share Napisano 11 Lipiec 2009 zazwyczaj jest tak,że jak czegoś potrzebujesz to ciężko to znaleźć (nawet jeśli to głupia łuska). ja miałem tak z monetami. wkurzałem się że nie mogę znaleźć głupiej boratynki podczas gdy kopałem pełno guzików ( a teraz jest na odwrót) a co do łuski z WP to mam chyba dwie takie same, więc jak chcesz jedną to pisz na prive.jakoś się dogadamy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Jeśli potrzebna Ci niezbędnie do zbioru - odezwij się na priva. Mam kilka dubletów WP z 1922 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 B_jar1! Naprawdę masz w swoich zbiorach łuski Mauser 7,92x50? To bardzo ciekawe co piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedźwiadek Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 miałem na myśli łuskę 7,92x57mm sorki za pomyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedźwiadek Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 To moje gg 12572191 ułatwi kontakt,bo tu się z priv zakręciłem,chętnie przygarnę łuseczkę WP,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedźwiadek Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2009 Hejo kolego bjar_1 jakbyś mógł się odezwać do mnie na gg byłbym wdzięczny.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 O.K. dam znać jutro. Dziś mam iluzoryczny dostęp do sieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 do jakiej broni ta luska bo nigy takiej nie spotkalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedźwiadek Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2009 To łuska od mausera,7,92x57mm,tylko o ciekawych sygnaturach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.