Skocz do zawartości
  • 0

Czesc od samolotu Fl.32557-10 Bauart 126-13

Vorax

Pytanie

Napisano
Prosze o identyfikacje ostatniej znajdy-czesc od samolotu ,material aluminium,dlugosc calkowita okolo 7,5 cm.Wyglada to na jakas wtyczke. Sygnatury Fl.32557-10 Bauart znak firmowy,znak firmowy 126-13 nikel. Pozdrawiam Vorax

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Fajnie dzieki jednak u mnie jest jeszcze zelastwo na koncu czyli to bylo zamontowane w samolocie?.Bo to co pokazales jest raczej inne....
Napisano
kurcze masz racje to ma numer fl 32 530 tak wzrokowo mi wyszlo ze trafilemze zdjeciem . ale wczesniej podany opis numer z konc. 10 jest poprawny.
Napisano
Ciekawia mnie te koncowki cyfr po kresce Fl.32557-10 czyli -10.Czystalem ze ten element z kreska 3 czyli 32557-3 i tam swiatelko bylo zielone Mozliwe ze koncowka oznacza kolor swiatla? Pozdrawiam Vorax
Napisano
no niestety nie , szukanie tego to przy moich zdolnosciach ... tydzien (mam mase dok. ale cos trafic to jestem gapa). ale cos jutro popatrze.
Napisano
Prosze o identyfikacje ostatniej znajdy-czesc od samolotu ,material aluminium,dlugosc calkowita okolo 7,5 cm.Wyglada to na jakas wtyczke. Sygnatury Fl.32557-10 Bauart znak firmowy,znak firmowy 126-13 nikel. Pozdrawiam Vorax
Napisano

i kiszka" :( posiedzialem nad kwitami niestety nic.
ale jest pozytyw , 100% wykluczam lampke z kokpitu me i fw. moze sie uda id. jak znajdziesz jakies inne oznakowane czesci
powodzenia.
szesc" amsel44.
ps. tak wyglada jedna lampka poz. z me 109 na skrzydle ( 2-ga jest zielona)

Napisano
Jestem pod wrazeniem wiedzy...Serdecznie dziekuje koledzy,jak bede mial chwilke wpadne w to miejsce i poszperam wiecej.Pozdrawiam Vorax
Napisano
Pozdro . ja znalazlem dokladnie ten element . czyli fl-32-557-10 i jest to dodatkowa(zamienna) wkladka wykonana z alu. do lampy.
salve amsel44
ps. Vorax a tak z ciekawosci zrob fote z przodu i tylka .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie