Skocz do zawartości
  • 0

Polskie bagnety

sten

Pytanie

Napisano

witam,
nie jest to mój konik ,ale wziolem je bo okazja byla.
Sa to ,jak sie nie myle wz.24 i wz.28 ,niestety oba bez pochwy:(

Patrzylem w necie i wz.24 powinien miec oznaczenie wzoru na glowicy,ten mój"jest bez oznaczen.Wie ktos czy to czesto spotykane bagnet???

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jakby sie pojawił zdiss15 co mu święty zablokował wątek to chyba można mu napisać że to produkowany w Japonii bagnet dla Tajlandii ?
Napisano

witam,
nie jest to mój konik ,ale wziolem je bo okazja byla.
Sa to ,jak sie nie myle wz.24 i wz.28 ,niestety oba bez pochwy:(

Patrzylem w necie i wz.24 powinien miec oznaczenie wzoru na glowicy,ten mój"jest bez oznaczen.Wie ktos czy to czesto spotykane bagnet???

Napisano
Nie wiem, skąd wziąłeś warde" twierdzenie, że wz.24 musi mieć oznaczenie wzoru na głowicy rękojeści ? To wcale nie jest reguła w przypadku tego wzoru.

pozdrawiam
Napisano
Huk widze że jesteś nerwowy więc napiszę o co mi chodzi -gdzies Ty widział żeby wz.24 miał odwrotnie bitego orzełka ?Masz taki egzemplarz? Wz.22 a szczególnie odwrotki to inna bajka i nie ma co porównywać z wz.24 -bo okaze się zachwilę że radom też bił odwrotki. A póżniej te głupoty pójdą w świat . Po drugie twoich postów jest tu 12 (4 ostatnie zrobiłeś w niecałe 20 min.) a moich 4 -więc kto tu nabija posty ;))).Pozdrawiam i już nie będę negował Twojej wiedzy .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie