Catadero Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 Wykonany z mosiężnej blachy. Wysokość z zakrętką 8cm.
Catadero Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 Wykonany z mosiężnej blachy. Wysokość z zakrętką 8cm.
Catadero Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 ...a do tego producent Bronisław Grabski Łódź.Przypuszczalnie na benzynę do zapalniczek, ale może i inne zastosowanie ?C.
kazik93 Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 A kolega Catadero czytać umie?;dddProszę nie kasztanić w dziale ID, pierwsze ostrzeżenie poszło.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 14:16 09-07-2009
Catadero Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 Skoro czasem piszę to pewnie i czytać umię". :-) A czy kolega kazik93 wie, że firma Galkar produkowała różne produkty ropopochodne. Nie wiem, czy to benzyniarka, czy olejarka, czy oliwiarka. Wiem, że nie jest to pojemnik na gaz do zapalniczek, więc chcąc mi pomóc niech kolega kazik93 zaoszczędzi sobie trudu i nie poszukuje odwzorowania pojemniczka w dziale Baniaki do gazu". :-)Pozdrowionka.C.
Pytanie
Catadero
Wykonany z mosiężnej blachy. Wysokość z zakrętką 8cm.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.